INSTAGRAM

Kajli Džener u kadi ispunjenoj ružinim laticama najavila novu kolekciju

Nova kolekcija, uključujući i dvije svijeće, prodavat će se po cijeni oko 225 KM, a ako je suditi prema svim dosadašnjim kolekcijama, vrlo je vjerovatno da će se razgrabiti isti dan

Kylie Jenner. ARHIV

A.F.

12.11.2020

Kajli Džener (Kylie Jenner), slavna poduzetnica, reality zvijezda i vlasnica beauty carstva "Kylie Skin i Kylie Cosmetics", za nadolazeće novogodišnje praznike najavila je novu kolekciju "Rose Bath Collection" koja će biti dostupna od 12. novembra, a za potrebe nove kampanje skinula se i pozirala u zavodljivom izdanju.

Kako i samo ime govori, "Rose Bath Collection" bit će u znaku ružičaste, a glavne zvijezde kolekcije su kupka s mjehurićima  ruže⁠, ružine soli za kupku⁠ i piling za tijelo  od ruže⁠.

Kako se opušta u svoja četiri zida, slavna ljepotica pokušala je dočarati svojim fanovima pozirajući u mramornoj kadi ispunjenoj do vrha ružičastim ružinim laticama, odjevena samo u satenski body.

Kylie je svoju novu kolekciju najavila na Instagramu i web stranici brenda Kylie Skin, a fanovi nisu krili koliko su uzbuđeni zbog ovih beauty noviteta.

Nova kolekcija, uključujući i dvije svijeće, prodavat će se po cijeni oko 225 KM, a ako je suditi prema svim dosadašnjim kolekcijama, vrlo je vjerovatno da će se razgrabiti isti dan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.