PANDEMIJA I MUZIKA

Dua Lipa najavljuje virtualni šou, i ulaznice se kupuju na interenetu

Festtix je nova međunaroda platformi kreirana za oragnizovanje događaja sa sjedištem u Prištini

Dua Lipa. Agencije

Piše: L. S. R.

12.11.2020

Kako je kraj pandemije koronavirusa u ovom trenutku, a svijet stoji još od marta, muzička scena pronalazi nove načine funkcioniranja.

Dok su u provom valu pandemije brojni pjevači iz naše zemlje kao i iz svijeta virtuelne koncerte odravali besplatno, sada se situacija promijenila. Naime, pjevači sada irganiziruju virtuelne koncerte i šou, a ulaznice se također kupuju online.


Tako Dua Lipa najavljuje spektakularni virtuelni šou uživo “Studio 2054”, koji je dostupan u BiH.



Dua Lipa. Agencije

- Ulaznice su već u prodaji i dostupne su na Festtixu, novoj međunarodnoj platformi kreiranoj za oragnizovanje događaja sa sjedištem u Prištini.

- "Studio 2054” gledateljima donosi potpuno novo, drugačije i višedimenzionalno iskustvo, koje će se uživo prenositi u cijelom svijetu u petak, 27. novembra 2020. godine, od 21:30 na LIVENow. Emitirat će se uživo iz velikog skladišta, a Dua Lipa će se u stilu dive kretati i plesati kroz namjenski specijalno kreirane scenografije: diskoteke, ultra moderne plesne dvorane i svlačionice. Predstavljajući pjesme sa albuma "Future Nostalgia", "Club Future Nostalgia", te svog debitantskog albuma, Dua priprema iznenađenja sa posebnim gostima, brojnim svjetskim muzičkim zvijezdama, sa kojima će dijeliti plesni podij i stvoriti eksploziju sreće i dobrog raspoloženja. Ulaznice su dostupne su na linku https://festtix.co.uk/ - poručuju organizatori.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.