PONOSNA NA SVOJ IZGLED

Srbijanska starleta zbog intimnih fotografija zaradila preko 41.000 dolara, uživa dok je muškarci gledaju

Anđela Veštica već neko vrijeme na jednom sajtu objavljuje svoje provokativne sadržaje

Srbijanska starleta zbog intimnih fotografija zaradila preko 41.000 dolara. Arhiv

L. M.

12.11.2020

Starleta Anđela Veštica već neko vrijeme na jednom sajtu objavljuje svoje provokativne sadržaje, a njih mogu vidjeti samo oni koji se pretplate na takvu uslugu .

Tako je sada Anđela javno na svom Instagram profilu objavila jedna od komentara koji je dobila od svojih klijenata.

- Baš mi je drago što sam se pretplatio, vrijediš svaki euro - glasio je komentar, a starleta ga je zadovoljno podijelila sa pratiocima na Instagramu.

Kako je "Alo!" pisao, mjesečna pretplata za njen sajt, na kojem objavljuje intimne fotografije, iznosi nešto više od 25 dolara, uz "popust", odnosno tromjesečnu pretplatu za 70 dolara.

- Tačno je, mnogo toga što svakodnevno radim je tamo, fotografije, snimci, kada se tuširam... Drago mi je što sam prva osoba kod nas koja je pokrenula ovakav sajt i sigurna sam da ću se time još dugo baviti. Može lijepo da se zaradi, ali ja i uživam dok me ljudi gledaju - rekla je Anđela Veštica nedavno za domaće medije. 

- Samo za jun mjesec 41.757 dolara, a još nije gotov. Kad kažu "što se blamiraš za 10 eura" - napisala je Anđela prije nekoliko mjeseci u objavi na Instagramu, tvrdeći da je za samo mjesec dana na ovaj način zaradila više od 41.000 dolara.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.