NAJAVA

„TV Extra“ u petak: Žena od sultana otkriva kakvog muškarca traži, najpotpuniji sadržaj sapunica, favoriti Šemse Suljaković

U "TV vremeplovu" otkrivamo tajne sa snimanja kultnog filma "Ko to tamo peva"

Piše: L. S. R.

12.11.2020

Naslovna strana priloga. Avaz

"TV Extra“, prilog „Dnevnog avaza“ koji izlazi petkom,sutra donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja. Tijana Milentijević, poznata kao Žena od sultana, u veoma otvorenom razgovoru otkriva zažto je odbila ulazak u šou realnosti "Zadruga" te kakvog muškarca traži.

- Za nekoliko dana bi trebala da uđem u studio. U nekoj formi bit će to nastavak „Žene od sultana“. Neću sada previše pričati, želim da to bude iznenađenje. U novom spotu će biti više glume nego u prvom, što je meni super, jer volim da glumim koliko i da pjevam. Nadam se, eto, i nekoj glumačkoj ponudi. Nadam se samo da ćemo što prije završiti i da nam ova pandemija neće puno poremetiti planove. Planirali smo da je objavimo za Novu godinu – rekla je između stalog mlada pjevačica.

U "TV vremeplovu" otkrivamo  tajne sa snimanja kultnog filma "Ko to tamo peva". Pjevačica Šemsa Suljaković u "TV izboru" otkriva svoje faborite.

„TV Extra“ donosi najpotpuniji sadržaj sapunica, koje se emitiraju na programima bh. TV kuća.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.