PANDEMIJA I MUZIKA

Tijana Dapčević: Više ne živim od pjevanja

U Makedoniji snimanju sitkoma “Prespav"

Tijana Dapčević. Arhiva

L. S. R.

16.11.2020

Pjevačica, sada i glumica, Tijana Dapčević u Makedoniji snimanju sitkoma “Prespav”, a kako pišu mediji u Srbiji, stigli su već do pete sezone.

- Završila sam snimanje makedonskog sitkoma koji je kod njih jako popularan. Riječ  je o sitkomu koji se emituje na Javnom servisu evo sad će peta godina. Producentska kuća iz Bugarske je došla na ideju da otkupi četiri sezone, sad i petu, pa se emituje tamo i u BiH. U Srbiji nažalost još uvijek niko nema novca da tu komičnu seriju kupi - kaže Tijana.

Pjevačica i dodaje: 

- Tumačim glavnu ulogu, strogu i oštru Njemicu Ulu koja je je udata za Makedonca koji drži pansion na Prespanskom jezeru. Kao Ule insistiram da bude sve po pravilima i normama, sve kao funckcioniše i ništa ne funkcioniše, priča je jako interesantna. Inteligentan humor je u pitanju, dijalozi su vrhunski, mi smo već jedna dobro uigrana ekipa. Igram rame uz rame sa popularnim glumcima, kod nas su gostovali Anđelka Prpić, Nikola Kojo i mnogi drugi.


Tijana Dapčević. Arhiva

Otkriva da joj tokom pandemije koronavirusa nastupi nedostaju, ali da se pomirila sa situacijom kakva je trenutno na muzičkoj sceni.

- Od pjevanja ne živim već izvesno vrijeme, dovijam se. Situacija je takva kakva je - pomirljivo dodaje Tijana i objašnjava da je snimanje u Makedoniji otežano, te da poput kolega prati sve propisane mere:

- Sve funkcioniše sa maskama, svi su uplašeni, psihoza je u nenormalnim količinama. Strašno je. Poštuju se sve mere zaštite. Otišli smo u Makedoniju 28. septembra, testirali se, odmah smo dobili, bogu hvala, negativne rezultate. Produkcija nas je zamolila da budemo ozbiljni. Išli smo od studija do kuće, i to je to. Nikakvih drugih kretanja nismo imali. Sve je snimljeno bez problema, čim smo završili vratila sam se u Beograd i sada ću neko vreme ostati u Srbiji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.