PEOPLE'S CHOICE

Dženifer Lopez plakala na dodjeli nagrada: Nadam se da se možemo početi liječiti

Čovječe, 2020. nije bila šala, zar ne? , poručila je seksepilna diva

Dženifer Lopez. Agencije

L. S. R.

16.11.2020

Na 46. dodjeli " People's Choice" nagrada  Dženifer Lopez (Jennifer) proglašena je ikonom 2020. godine, a nagradu joj je dodijelila publika koja je online glasala.

Dženifer je održala emotivan govor  tokom kojeg jei zaplakala.

- Čovječe, 2020. nije bila šala, zar ne? Mislim prije 2020. bili smo opsesivni oko osvajanja ove nagrade ili nominacija za tu nagradu, ali ne ove godine. Ova godina nam je pokazala šta je važno, a šta ne. Ljudi, svi smo zajedno u ovome. Pomažimo jedni drugima, volimo se, budimo ljubazni jedni prema drugima. I shvatila sam važnost te veze, taj ljudski dodir. Shvatila sam da tome težim u svemu što radim -  kazala je Lopez.


Dženifer Lopez. Agencije

Poručila je i to kako je vjera motivira da nastavi dalje u teškim trenucima.

- Ponekad kada sam umorna, kao što je to bilo kod većine nas ove godine, moja porodica, prijatelji, moje bebe i moji fanovi, vi ste ljudi koji su me podigli kad se nisam mogla podići. Tako sam zahvalna što vas imam u svom životu - dodala je. 

Naglasila je kako je ovo najveća nagrada koju je mogla dobiti.

- Primam ovu nagradu s velikom poniznošću i zahvalnošću i nadam se da možemo početi liječiti kao zemlja i zajedno stajati ujedinjeni i ponosni i u harmoniji - poručila je sekesepilna diva. 

Džastin Biber (Justin) i Lady Gaga izjednačeni su sa po sedam nominacija. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.