NOVE NADE

Melisa Alihodžić Melly, učesnica popularnog muzičkog šoua, ima li Goražde novu "Zvezdu Granda"

Hvala Džejli Ramović i njenoj porodici što me podržavaju, i ja sam nju uvijek podržavala. Veoma mi je drago što mi je Jelena Karleuša mentorica. Moje je da se trudim, a rezultat će se na kraju vidjeti

Razgovarala: Lejla Karahmet - Pujagić

Alihodžić: Imam veliku podršku roditelja i prijatelja

Foto: Agencije


Nakon Džejle Ramović, pobjednice muzičkog šoua „Zvezde Granda“ 2019. godine, u Goraždu se pojavila još jedna muzička nada - Melisa Alihodžić Melly.

Ova talentirana dvadesetogodišnjakinja takmiči se u „Zvezdama Granda“ i već je skrenula pažnju na sebe. Za mentoricu je dobila Jelenu Karleušu i ne krije svoje oduševljenje zbog toga.

Pozitivni komentari

- Veoma mi je drago što mi je Jelena Karleuša mentorica, to mi je bila i želja. Snimanje je za sada obustavljeno zbog pandemije koronavirusa. U januaru bi se trebalo nastaviti - rekla je Alihodžić za „Avaz“.

Nakon nastupa dobila je veliki broj pozitivnih komentara, a podrška joj je na Instagramu stigla i od prošlogodišnje pobjednice.

- Hvala Džejli Ramović i njenoj porodici što me podržavaju. To mi mnogo znači. I ja sam Džejlu uvijek podržavala. Dobila sam još mnogo pozitivnih komentara. Dosta je bilo da svako svakoga sabotira. Svi smo mi na početku pravili neke greške, ali to je sve zbog neiskustva - smatra Alihodžić.

  • Alihodžić: Hvala Džejli Ramović i njenoj porodici što me podržavaju

    Alihodžić: Hvala Džejli Ramović i njenoj porodici što me podržavaju

    Foto: Instagram


Otkriva nam da su Dželja i ona nastupale zajedno u jednoj TV emisiji.

- Bile smo zajedno i u emisiji „Neki novi klinci“, ali nikada se nismo družile - otkrila je.

Svojim je nastupom veoma zadovoljna i smatra da treba samo nastaviti ovim putem kojim je krenula.  Nije malo onih koji joj predviđaju uspjeh u „Zvezdama Granda“.

 

Druženje u Beogradu

Melisa pak o pobjedi ne razmišlja previše.

- To se još ne zna. Moje je da se trudim, a rezultat će se na kraju vidjeti. Mnogo će toga zavisiti od mene, a i od sreće kako me bude pratila. Imam i veliku podršku roditelja i prijatelja, što mi veoma znači - kazala je Melisa.

U Beogradu joj je, kako ističe, bilo predivno.

- Ekipa je super, puno je pozitivne energije. Svi se družimo i odlično su nas prihvatili. Uvijek nam izađu ususret, šta god nam treba. Prezadovoljna sam što se tiče ekipe, kandidata i „Granda“ - iskrena je Melisa.

Lepa Brena mi je uzor

Melisa privatno sluša sve vrste muzike, ali najviše voli narodnu.

- Pjevam sve - od narodne, novokomponirane, strane. Ne očekujem da se svima svidi kako pjevam. Ima i negativnih komentara, ali više je pozitivnih, tako da ovi negativni padaju u vodu. Što se tiče muzičkog uzora, najviše volim Lepu Brenu - priznaje Alihodžić, koja je završila Srednju trgovačku školu.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na