MARGOT ROBI

Plavuša gola zavela naivnog tinejdžera

Zvijezda iz Autrsalije skinula se za ulogu u svom novom filmu "Dreamland"

Margot Robi. Agencije

L. S. R.

18.11.2020

Margot Robi (Robbie) skinula se za ulogu u svom novom filmu "Dreamland", a gledaoci napominju kako je se ne mogu nagledati.

"Dreamland" je s prikazivanjem krenuo nedavno na "Amazon Primeu", snimljen je još prošle godine, a glavnu ulogu u njemu tumači 30-godišnja australska superzvijezda, koja u drami glumi pljačkašicu banke Alison Vels (Allison Wells). 

Nakon što je povrijeđena u pljački banke, Allson u staji svoje porodice otkriva naivni tinejdžer Eugen Evans (Eugene), inače Finn Cole iz "Peaky Blindersa". On se odmah zaljubi u nju i odlučuje joj pomoći da pobjegne od zakona u Meksiko.


Margot Robi na setu. Agencije

Međutim, usput ih nemilosrdno progoni policija koja želi uhvatiti Alison nakon što je ubila pet osoba. Eugen se tad nađe u nedoumici te počinje razmišljati o tome da je preda za novac od potjernice, no istovremeno se sve više zaljubljuje u nju.

Inače, Margot Robi poprilično je zaposlena usprkos pandemiji. Glumi u nadolazećim filmovima "Peter Rabbit 2" i "The Suicide Squad", a najavljen je i novi film o Harley Quinn. Osim toga, najavljena je i kao Barbie u nadolazećem filmu istog imena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.