NJIHOVO VRIJEME TEK DOLAZI

Deset najljepših kćerki regionalnih javnih ličnosti, njihova ljepota ostavlja bez daha

Deset ljepotica koje nose slavna prezimena

Ovo su deset najljepših kćerki domaćih javnih ličnosti. Instagram

Piše: L. M.

19.11.2020

Javne ličnosti su oduvijek privlačile veliku pažnju medija, ali često i članovi njihove porodice. Ovo se posebno odnosi na ljepotice koje nose slavna prezimena svojih roditelja.

U nastavku vam donosimo neke od najljepših kćeri naših domaćih zvijezda:

Ella Dvornik. Instagram

Ella Dvornik, kćerka Dine Dvornika

Ella Dvornik je kćerka preminulog pjevača Dine Dvornika, koja je danas jako poznata javnosti. Ona ne krije svoj privatni život, te često na svom YouTube kanalu objavljuje slike sa suprugom i kćerkom. Zbog svog izgleda nije ostala neopažena medijima, pa je odlučila da tu privilegiju maksimalno i iskoristi.

Elena Kitić. Instagram

Elena Kitić, kćerka Mileta Kitića

Elena je kćerka proslavljenog folkera, koja je također odlučila uploviti u pjevačke vode. Njena karijera ide uzlaznom putanjom, a u tome joj definitivno pomaže njen izgled. Kako mnogobrojni fanovi smatraju, Elena je jedna od najatraktivnijih pjevačica na estradnom nebu.

Helena Topalović. Instagram

Helena Topalović, kćerka Milana Topalovića Topalke

Kćerka folk pjevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović neprestano privlači pažnju javnosti. Njen izgled ostavlja bez daha, a upravo zbog toga, ova ljepotica na Instagramu broji preko 200.000 pratilaca.

Ivana Rajović. Facebook

Ivana Rajović, kćerka Bobana Rajovića

Predstavljamo vam Bobanovu stariju kćerku Ivanu, koja svojom ljepotom i zavidnom figurom privlači pažnju na društvenim mrežama i gdje god da se pojavi.

Atina Tošić. Instagram

Atina Tošić, kćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića

Atina je starija kćerka pop dive Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića. Nije uopće diskutabilno od koga je Atina mogla naslijediti nestvarnu ljepotu. Iako je još uvijek tinejdžerica, Atina izrasta u pravu ljepoticu koja će možda čak i nadmašiti svoju majku.

Teodora Kunić. Instagram

Teodora Kunić, kćerka Suzane Mančić

Suzana Mančić bez sumnje je jedan od najvećih seks simbola bivše Jugoslavije, a dobre gene prenijela je na svoju kćerku Teodoru Kunić. Ova zgodna brineta ne eksponira se previše u javnosti, ali gdje god se pojavi, zbog svog perfektnog izgleda, privlači veliku pažnju.

Mia Bjelogrlić. Instagram

Mia Bjelogrlić, kćerka Dragana Bjelogrlića

Proslavljeni glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić ne ističe svoj privatni život često, pa je javnosti malo poznato kako izgleda njegova kćerka. Bjelina kćerka izbjegava da se ističe u javnosti, te živi poput većine vršnjakinja - voli da putuje, provodi vrijeme sa prijateljima i da se dotjeruje.


Anđela Jovanović. Arhiv

Anđela Jovanović, kćerka Dragana Jovanovića i Branke Pujić

Kćerka proslavljenih glumaca, Anđela Jovanović odlučila je da se također okuša u glumačkom poslu. Njeni roditelji su zasigurno ponosni na nju, što zbog uspjeha koji je postigla, što zbog toga što je izrasla u pravu ljepoticu.

Zorana Šijan. Instagram

Zorana Šijan, kćerka Goce Božinovske

Zorana Šijan mlađa je kćerka folk pjevačice Goce Božinovske koju je dobila u braku sa Zoranom Šijanom. Zorana nije poznata medijima, ali ono što je poznato jeste da Zorana izgleda perfektno.


Una Čolić. Instagram

Una Čolić, kćerka Zdravka Čolića

Una Čolić, ćerka legendarnog Zdravka Čolića, veoma je aktivna na društvenim mrežama, a u posljednje vrijeme svojom pojavom i objavama privlači veliku pažnju u javnosti, te nerijetko završi u medijima, što ranije nije bio slučaj.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.