TEŠKI DO BOLA

Ovo su najnaporniji horoskopski znakovi, razgovarati s njima može biti pravo mučenje

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku

D. H.

Teški ljudi

Foto: Ilustracija


Svako od nas ima mane i ponekad može biti dosadan i naporan u društvu, ali, ako je vjerovati astrologiji, pet horoskopskih znakova ističu se kao najnaporniji, piše PinkVilla. Razgovor s njima može biti pravo mučenje jer se često ne znaju zaustaviti. Jeste li vi među njima?

Jarac

Nerviraju ljude svojom praktičnošću i učinkovitošću. Često tlače suradnike i kolege da rade više nego što bi trebali i teže savršenstvu. Iako ljude to ponekad iritira, kasnije se time okoriste.

Lav

Lavovi uvijek trebaju puno pažnje i žele biti u središtu pozornosti i neće prestati govoriti sve dok se njihove potrebe ne zadovolje.

Vaga

Poznato je da Vage žele sve dovesti u red, a to ljude nervira jer one često ulažu svu svoju energiju kako bi postigle ravnotežu u situacijama da bi se svi oko njih osjećali ugodno.

Škorpion

Škorpioni su tajnoviti i imaju tendenciju iznervirati svoje sugovornike pretjeranim skrivanjem i zadržavanjem informacija. Mogu se lako naljutiti i manipulirati ljudima.

Strijelac

Njihova je najveća dosadna osobina to što ne znaju kada treba stati. Oni stalno žele istraživati i uživati ​​u novim pustolovinama.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na