REAKCIJE

Hanka Paldum, Dino Šaran, Nina Badrić i Dino Rađa oprostili se od Nadarevića

Hvala ti na svakom tvom smiješku, svakoj tvojoj izgovorenoj mi riječi i savjetu - napisala je Pladum

L. K. P.

Nadarević: Preminuo u 77. godini

Foto: Agencije


Poznate ličnosti iz svif sfera javnog života i dalje se opraštaju od legendarnog Mustafe Nadarevića, koji je preminuo jučer nakon duge borbe sa teškom bolešću u 77. godini života.

Hanka Paldum je objavila zajedničku fotografiju na društvenim mrežama i zahvalila mu se za svaki savjet i osmijeh.

-Kako izraziti bol i tugu kada čujemo da nas je opet napustio neko drag ? U posljednje vrijeme, tuga se uselila u naša srca i ne popušta. Ne uspijemo potisnuti jednu, a već sljedeća ulazi! Odlaze dragi ljudi, ode i naš dragi Mustafa Nadarević. Ode duša svome Gospodaru Stvoritelju, a nama koji ćekamo svoj red, ostavi sjetu na jednog divnog čovjeka, vedrog duha, koji je svima znao izmamiti osmjeh do suza, i unositi radost u naše živote.Dragi naš Mujo, neka tvoja duša plemenita pronađe onaj puteljak, koji vodi do livada, procvjetalih mirisnih alktatmera, pored bistre rijeke da se napije i odmori od ovozemaljskog života, kako bi konačno nasla svoj mir i spokoj.Dragi Mustafa, hvala ti na svakom tvom smiješku, svakoj tvojoj izgovorenoj mi riječi i savjetu.! Neka ti je vječni rahmet, dragi naš Mustafa - napisla je u opisu fotografije.

Opis: Hanka Paldum

Instagram

I frontmen "Letu štuka", Dino Šaran odao je počast na društvenim mrežama legendarnom glumcu objavivši njegovu fotografiju.

Također, poznate ličnosti u regionu prisjetili su se Nadarevića, a među njima je poznata hrvatska pjevačica Nina Badrić i legendrani soprtista Dino Rađa. Nina se prisjetila svog gostovanja u seriji "Lud, zbunjen, normalan".

  • Nadarević i Badrić u seriji "Lud, zbunjen, normalan"

    Nadarević i Badrić u seriji "Lud, zbunjen, normalan"

    Foto: Instagram


NA VRH

Komentari

Podijeli članak na