NOVA KAMPANJA

Alesandra Ambrosio u bikiniju pozirala s kćerkom, fanovi oduševljeni: Kao sestre ste

Na svom Instagram profilu objavila je niz zajedničkih fotografija, a fanovi su primijetili da je Anja kopija svoje majke

Anja i Alesandra. Instagram

L. K. P.

23.11.2020


Supermodel Alesandra (Alessandra) Ambrosio pozirala je sa svojom 12-godišnjom kćerkom Anjom Luize (Louise) tokom predstavljanja njene nove linije kupaćih kostima "Gal Floripa".

Na svom Instagram profilu objavila je niz zajedničkih fotografija, a fanovi su primijetili da je Anja kopija svoje majke.

"Predivne, toliko sličite", "Više izgledate kao sestre", "Anja je naslijedila dobru genetiku", "Kao blizanke ste" - samo su neki od komentara ispod objave.


Alesandra sa kćerkom. Instagram

-"Gal Floripa" je linija kupaćih kostima koja prihvaća ženstvenost i slavi veze među ženama, a ne postoji ništa jače od povezanosti majke i kćeri. U čast toj povezanosti odlučila sam stvoriti kolekciju za majke i kćeri - kazala je Alesandra za "People".


-Želim da moja djeca rade ono što vole, a ako je to modeling, tada bih im pružila svu podršku - istakla je Alesandra u jednom intervjuu.


Bivša anđelica "Victoria's Secreta" majka je dvoje djece, Anje i osmogodišnjeg Noe (Noah), koje je dobila u vezi s bivšim zaručnikom Džejmijem (Jamie) Mazurom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.