ODLAZAK VELIKANA

Goran Višnjić oprostio se od Mustafe Nadarevića: E moj Mujki, zaslužio si svaku riječ havle i zahvale

Prisjetio se kako mu je Mustafa bio mentor i podsjetio ljude kako je ovaj glumac bio i vrlo skroman čovjek koji nije volio da ga hvale

Višnjić i Nadarević. Instagram

L. K. P.

24.11.2020

Smrt Mustafe Nadarevića rastužila je i pogodila brojne njegove fanove, ali i kolege glumce. Od njega su se oprostile brojne poznate ličnosti iz regije, a oglasio se i Goran Višnjić.

On se prisjetio kako mu je Mustafa bio mentor i podsjetio ljude kako je ovaj glumac bio i vrlo skroman čovjek koji nije volio da ga hvale.






"Čovjek koji je toliko utjecao na moju karijeru i život... savjetom, režijom, prijateljstvom... Sama definicija riječi "mentor" u najpozitivnijem svjetlu... To je bio Mujki... Kad su svi rekli nemoj to, naškodit će ti karijeri, Mujki bi bio: 'Ma ne! Odjebi ih...! Budi hrabar...! Radi to i napravi onako sjajno, do kraja...! Pokaži im, ‘ko ih ...*#*¥... A toga svega se držao i sam...Uvijek hrabar, i uvijek u glavu... Hamlet, Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja, Duga mračna noć, General... pa to je moja cijela karijera... 20 godina... i svaki važan veliki projekt bio je tu, i uvijek spreman pomoći, i uvijek spreman dati sve od sebe, izboriti se za honorare mlađih kolega i ne dati da ih gaze direktori drame... Podijeliti svoje znanje, predložiti a ne nametati se... Nadam se samo da sam mu se zahvalio na svemu toliko puta da sam nekad bio i dosadan... a njemu bi uvijek bilo neugodno... 'Ma daj Gorane, pretjeruješ...' rekao bi... E moj Mujki, u tome nisam pretjerao, nikad, zaslužio si svaku riječ hvale i zahvale... Falit’ ćeš strašno puno stari moj, veliku si prazninu ostavio, al’ srećom i veliko djelo. Počivao u miru Božjem..." - napisao je Višnjić na društvenim mrežama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.