ONLINE SPEKTAKL

Jala Brat, Buba Corelli i Inas ovog vikenda obaraju rekorde gledanosti

U subotu, 28. novembra u 22 sata održat će koncert uživo, koji će se prenositi preko posebnog stream linka

N. Aj.

Sarajevski dvojac Jala Brat i Buba Corelli, koji konstantno pomjera granice u muzici i obara rekorde na trending listama YouTubea i drugih plaformi, sigurno će ove subote obradovati fanove širom regiona, ali i svijeta.

Naime, oni će, zajedno s reperskom zvijezdom u usponu Inasom, u subotu, 28. novembra u 22 sata održati online koncert uživo, koji će se prenositi preko posebnog stream linka. 

Idu rame uz rame sa svjetskim zvijezdama, koje su ovo tek počele raditi, a njihov nastup će biti prvi ovakve vrste kod nas. Sudeći prema najavama na Instagramu, obećavaju nezaboravan provod.

Pandemija koronavirusa utjecala je i na sferu muzike. Uprkos velikim interesiranjima javnosti, zbog epidemioloških mjera skoro je nemoguće napraviti koncert. A sarajevski dvojac nije više želio ostaviti svoju publiku da čeka. 

Sudeći prema prema njihovim pjesmama, koje broje milionske preglede, Jala, Buba i Inas će ovog vikenda oboriti sve rekorde gledanosti.

Live stream paket moguće je kupiti preko kupikartu.ba, gdje zainteresirani mogu pronaći i više informacija. Nakon izvršene kupovine, a cijena je pristupačna svima, na e-mail će stići elektronska ulaznica, a link za pristup će biti poslan svim kupcima najkasnije 24 sata prije samog koncerta.

Ovaj događaj organizira "Sarajevo live stream session".

Osim Jale Brata, Bube Corellija i Inasa, planirani su i mnogobrojni gosti.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na