NAJAVA

„TV Extra“ u petak: Ekskluzivni intervju sa Senidah, Maja Miralem pod košem s Jusufom Nurkićem, najpotpuniji sadržaj sapunica

U "TV izboru" Zlatan Zuhrić Zuha otkriva svoje adute

Piše: L. S. R.

26.11.2020

Naslovnica priloga "TV Extra". Arhiv

"TV Extra“, prilog „Dnevnog avaza“ koji izlazi petkom, sutra donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

Muzička sezacija Senida Hajdarpašić Senidah (35) posljednjih mjeseci se iznova našla u fokusu zanimanja regionalne javnosti, a razlog je duet s Dinom Merlinom. Mnogi su „na neviđeno“ ovu saradnju proglasili duetom godine. Ova saradnja je zasigurno za Senidah ostvarenje muzičkog sna, jer je često govorila da joj je Merlin uzor.  

 U ekskluzivnom razgovoru za "Avaz" Senidah  otkriva kako provodi vrijeme pandemije koronavirusa, šta novo sprema, kakva je privatno...

-  Generalno volim sarađivati s drugim izvođačima, ko god me inspirira u datom trenutku. Ima toliko muzičara i pjevača koje veoma cijenim, pa i iz drugih žanrova. Volim kad je neko poseban u tome što radi. Neki ljudi samo slušaju muziku, a neki je žive u potpunosti - rekla je između ostalog.

Maja Miralem otkriva sve o susretu pod koševima s Jusufom Nurkićem u studiju BHT 1. U "TV izboru" Zlatan Zuhrić Zuha otkriva svoje adute.

"TV Extra“ donosi najpotpuniji sadržaj sapunica, koje se emitiraju na programima bh.  U ''TV Vremeplovu'' sve o filmu "Miris dunja", u kojem je sjajnu rolu ostvario Mustafa Nadarević.

Donosimo novosti s bh., regionalnih i svjetskih TV kuća.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.