BORBA ZA STARATELJSTVO

366 dana od najgoreg dana u Severininom životu

Sutkinja Tea Golub tog je dana donijela privremenu mjeru i odlučila da će sin Severine Kojić i srbijanskog biznismena Milana Popovića nadalje živjeti s ocem, koji će se samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju djeteta

Severina: Godina bez Aleksandra. Agencije

L. K. P.

28.11.2020

Prije tačno godinu dana dogodio se najgori dan u životu Severine Kojić. Sutkinja Tea Golub tog je dana donijela privremenu mjeru i odlučila da će sin Severine Kojić i srbijanskog biznismena Milana Popovića nadalje živjeti s ocem, koji će se samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju djeteta. Odluka je stupila na snagu odmah pa je ni Severinina žalba nije mogla odgoditi.

To je značilo i da Severina istog dana mora predati sina Aleksandra ocu.



Ni godinu dana otkako je donesena ova presuda ne nazire se kraj u toj borbi za starateljstvo. Severinina žalba na ovu presudu i privremenu mjeru vodi se pred Županijskim sudom u Splitu, a sutkinja Lucija Lasić tražila je izuzeće iz ovog postupka. Koliko je javnosti poznato, izuzeće je tražila uz objašnjenje da je protiv jedne od stranaka u postupku pokrenula parnični postupak, a stranka s kojom je u parničnom postupku je Severina.

Severinin tim odbija razgovarati o tome u kojoj je fazi žalbeni postupak, ali kakao pišu hrvatski mediji pjevačica ništa ne želi prepustiti slučaju, potpuno je usredotočena na taj postupak, ali i na ostale predmete koje protiv nje vodi bivši partner Milan Popović.

Riječ je otprilike o 60 raznih prijava koje je beogradski biznismen podnio protiv Severine i njenih saradnika, prijatelja i porodice i svaka kaznena prijava je odbačena.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.