LATINO DIVA

Džej Lo se skinula i najavila pjesmu, a sada je zvanično i objavila "In The Morning"

Ukoliko me voliš, reci mi to ujutru, ne samo uvečer kada želiš moje tijelo - pjeva Džej Lo u novoj pjesmi koja je dostupna na svim online muzičkim platformama

L. K. P.

29.11.2020

Nakon što je fotografijama na kojima je potpuno razodjevena najavila izlazak nove pjesme, slavna diva Dženifer (Jennifer) Lopez sada je zvanično predstavila singl "In the Morning".

-Ukoliko me voliš, reci mi to ujutru, ne samo uvečer kada želiš moje tijelo - pjeva Džej Lo u novoj pjesmi koja je dostupna na svim online muzičkim platformama.


Iako je publika očekivala videospot u kojem bi se Lopez pojavila potpuno naga, pjevačica se ipak odlučila za popularnu lyrics verziju pjesme kroz koju se prožima nekoliko njenih fotografija na kojima je ispozirala gola.


I ovu priliku mnogi su iskoristili kako bi čestitali pjevačici na zanosnom izgledu i u pedesetim godinama. Fanovi ističu da Lopez drži tron u šoubiz svijetu već više od tri decenije.


Uoči predstavljanja novog singla Džej Lo je na društvenim mrežama objavila kratki video na kojem zajedno sa svojom djecom i zaručnikom Aleksom Rodrigezom (Alex Rodriguez) odbrojava posljednje sekunde prije premijere.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.