POP KRALJICA

Madona na meti hejtera, ljubi 36 godina mlađeg

Može ona biti svjetska zvijezda, ali nije normalno biti u vezi sa skoro 40 godina mlađim muškarcem. Odvratno - samo su neki od komentara na društvenim mrežama

Madona. Agencije

L. K. P.

30.11.2020


Muzička diva Madona (Madonna, 62) Dan zahvalnosti je proslavila u društvu mladog plesača Ahlamalika Vilijamsa (Williams, 26) od kojeg se nije odvajala. O njihovoj vezi se već neko vrijeme nagađa, no kraljica popa zasad nije potvrdila da ljubi mladića koji ima gotovo isto godina kao njena kćerka Lurdes (Lourdes, 24).

Brojni pratioci komentirali su njenu odjevnu kombinaciju, a većina se složila da izgleda poput crne udovice. No neki su otišli i korak dalje pa pisali kako se Madona ponaša neprimjereno.


Alhamalik i Madona. Instagram

- Može ona biti svjetska zvijezda, ali nije normalno biti u vezi sa skoro 40 godina mlađim muškarcem. Odvratno - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Inače, Ahlamalik je plesač, a sa svjetskom divom, čini se, spojio se poslovno i privatno. Pošto se pjevačica i u sedmom desetljeću zabavlja kao 20-godišnjaci te o svemu izvještava svoje brojne pratitelje, velika razlika u godinama se zasad ni ne osjeti.

Madona je nedavno "podigla prašinu" i svojom stražnjicom za koju mnogi tvrde da je umjetna. No pjevačica nikada nije potvrdila glasine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.