ESTRADA

Pjevačica Angelina o muzičkoj karijeri i privatnom životu: Gledam svoja posla

Prema brojkama pregleda na YouTubeu, „Beskraj“ nije nešto što je najbolje prošlo. Korona nas je definitivno sve unazadila, utjecala na naše finansije. Najbitnije je da smo zdravi

Angelina: Bolji put nisam mogla izabrati. Promo

Razgovarala: A. Zukić

30.11.2020

Pjevačica Anđela Vujović, poznatija kao Angelina, koja tek ima 23 godine, popularnost je stekla pojavljivanjem u emisiji "Amidži šou", gdje izvodi hitove  kolega, a od tada je njena karijera krenula uzlaznom putanjom.


Rad u studiju

Njene pjesme na YouTubeu bilježe milionske preglede. Angelina je, također, javnost zaintrigirala svojom ljubavnom vezom s Nikolom Ćirkovićem, sinom Olivere Ćirković, bivše pripadnice “Pink Panthera“, međunarodne kriminalne organizacije koja se bavila krađom nakita.


Kakve planove imate za naredni period, koliko je pandemija koronavirusa utjecala na Vaše finansije i karijeru?


- Planiram da se posvetim radu u studiju i radu na novim projektima... Korona nas je definitivno sve unazadila, utjecala na naše finansije. Najbitnije je da smo zdravi i da prevaziđemo ovu situaciju.


Nedavno ste objavili pjesmu „Beskraj“. Jeste li zadovoljni reakcijama publike?


- Veoma sam zadovoljna cijelim projektom “Beskraj“, ovo je nešto što ja privatno jako volim i nešto na što ću biti najponosnija. Mislim da je to najbitnije. Prema brojkama pregleda na YouTubeu, nije nešto što je najbolje prošlo, ali smatram da je ovo pjesma na koju će se ljudi uvijek rado vratiti.


Planirate li uskoro izbaciti nove numere ili duete?




Angelina: Nedavno objavila pjesmu „Beskraj“. Promo

- Planiram dosta toga, ne bih mnogo da otkrivam prije vremena, pogotovo zbog situacije, koja je nepredvidiva, ali bit će klupskih pjesama, dueta i vanvremenskih hitova.



Lijep osjećaj

Niste dugo na estradnoj sceni, kako Vam se čini taj svijet i koliko dobro se snalazite?


- Odlično se snalazim, radim svoju stvar i gledam svoja posla, uživam u umjetnosti maksimalno, tako da bolji put nisam mogla da izaberem.


Kakva je Vaša konekcija s publikom iz Bosne i Hercegovine?


- Bila sam nekoliko puta, planirala sam više nastupa ove godine, ali nas je, nažalost, korona spriječila u tome. Zato, kada prođe pandemija, maksimalno ću se posvetiti nastupima. Nadam se da se uskoro vidimo. Imala sam tu čast da nastupam na Rastinom koncertu u Sarajevu i za publiku imam samo riječi hvale. Jedan od ljepših osjećaja.


Angelina: Ne želi govoriti o privatnom životu. Promo

Ni riječi o momku

Pitali smo pjevačicu o njenoj ljubavnoj vezi s Nikolom Ćirkovićem, o kojoj je donedavno javno pričala, planira li se udati i u kakvim je odnosima s njegovom majkom Oliverom Ćirković.


Međutim, Angelina o ovome nije željela govoriti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.