SKANDALI

Ognjen Vranješ opet o aferi sa Jelenom Karleušom, prvi put o tome govorio za Avaz TV

Fudbaler Ognjen Vranješ u emisiji "Sceniranje" odgovarao na razna pitanja gledalaca,čak i na ono koje je vezano za aferu sa pjevačicom.

A.Z

JK i Ognjen Vranješ

Foto: Nije mi žao


Nogometaš Ognjen Vranješ bio je gost u emisiji "Sceniranja" gdje je pričao o životu, karijeri i odgovarao na pitanja gledalaca, a ono koje je posebno privuklo pažnju javnosti, vezano za aferu sa Jelenom Karleušom. Kada se desio skandal Jelena je sve iz te priče demantovala, padale su teške riječi s obje strane, prijetnje i tužbe koje je pratio region, prenosi "Kurir".

U emsiji je Ognjen je pričao otvoreno o svemu i na upit gledalaca odgovorio za aferu Jelenom Karleušom, govoreći da mu nije žao i da bi opet sve isto uradio, ako ne i gore.

Inače, Ognjen Vranješ je prvi put o aferi sa Jelenom Karleušom govorio za ekskluzivno za Avaz TV u emisiji "Đir sa Memom". Pogledajte šta je tada rekao:

Opis: Ognjen Vranješ o Jeleni Karleuši

Avaz TV

Kada su iz "Kurira" pitali fudbalera kako bi reagovao da se sretne sa pjevačicom rekao je da bi samo prošao pored nje jer je jadna.

-Ne bih joj ništa rekao,samo bih prošao pored nje. Jadna je i očajna. Jadan joj je život i očajan, ne bih još ja da joj stajem na muku. Ona je navikla da prijeti svima, ja ne znam kako su je ljudi trpili. Ja ne znam koga ona nije vrijeđala, ne znam kako joj se niko nikad nije suprotstavio. Vjerovatno je mislila da će i sa mnom biti tako. Ne postoji čovjek kojem se ne bi suprotstavio kada sam u pravu, ne može me niko vrijeđati i dirati moju porodicu - izjavio je Vranješ.

NA VRH

Podijeli članak na