LJUBAVNI TROKUT

Glumica šokirala javnost: Imala sam intimne odnose sa bračnim parom

Flertovali smo i onda mi je u jednom trenu rekao da je oženjen, ali da to nije problem jer ima otvorenu vezu sa suprugom te da me i ona želi upoznati - rekla je Emili Atak

Atak: Najpoznatija po ulozi Šarlot u seriji "The Inbetweeners". Agencije

L. K. P.

1.12.2020


Glumica Emili Atak (Emily Atack), najpoznatija po ulozi Šarlot u seriji "The Inbetweeners", u novoj je epizodi svog tokšoua gledaocima otkrila da je bila u vezi s bračnim parom i da su imali intimne odnose.

-Upoznala sam tipa u pubu. Flertovali smo i onda mi je u jednom trenu rekao da je oženjen, ali da to nije problem jer ima otvorenu vezu sa suprugom te da me i ona želi upoznati. Većini žena u tom trenu upalio bi se alarm, ali ja sam kao bik. Alarmi me uzbuđuju - rekla je.




Atak: Šokirala javnost. Agencije

Objasnila je da se redovno viđala s njima, a svojoj porodici je sve priznala. Oni nisu bili presretni zbog njenog načina života, pogotovo otac, od kojega je majka većinu informacija pokušala sakriti.


Emili je otkrila i da je vezu odlučila prekinuti nakon što su joj partneri počeli slati poruke u kojima su joj izjavljivali ljubav.


-Bračni par imao je nekih problema. Postalo mi je to sve prenaporno nakon nekog vremena jer bi mi jedno pa drugo slali poruke kako se žele vidjeti sa mnom. Shvatila sam da njih dvoje uopšte ne komuniciraju. Uplela sam se u zeznuti ljubavni trokut - rekla je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.