OTVORILA DUŠU

Nataša Bekvalac: Već dvije i po godine nisam bila s muškarcem

Muškarci su hrabriji preko društvenih mreža

Nataša Bekvalac. Arhiva

L. S. R.

2.12.2020

Nataša Bekvalac (40), koja iza sebe ima tri braka, shvatila je da joj za sreću nije potreban muškarac i da kroz život može da se bori sama, pa se posvetila karijeri i svojim nasljednicama.

- Nisam bila ni sa jednim muškarcem od kako sam se drugi put porodila. Eto, već dvije i po godine sam sama i moram da priznam da mi prija što sam slobodna. Uvek sam mislila da moram da imam nekog kraj sebe da bih bila ispunjena i sretna, a zapravo se sada osjećam bolje nego ikad. Ranije nisam umjela da budem sama. Samoća me je plašila, pa sam možda iz tog straha uljetala iz veze u vezu. Ili, neki bi rekli iz braka u brak. Sada sam zrela žena, pa sam shvatila da to nije dobro. Dovoljna sam sama sebi - rekla je pjevačica za srbijanske medije.




Nataša Bekvalac. Arhiva

Ističe da ne bježi od nove ljubavi, ali objašnjava da neće pošto-poto da je traži i juri. Smatra da mora još vremena da prođe da bi bila spremna ponovo da voli nekog muškarca.:

- Kada ulazite iz veze u vezu, kao što sam ulazila ja, energija iz prethodnog odnosa je i dalje tu. I sve se to vuče jedno za drugim. Zato sam sada sebi dala vrijeme, napravila sam pauzu. Odlučila sam da pročistim svoju energiju, život, misli. Ovakva ću biti bolja svojoj djeci, nekom novom muškarcu ako ikada uđe u moj život, ali i samoj sebi.  


Bez obzira na to što je trenutno odlučila da "solira", Nataša je na društvenim mrežama zatrpana ljubavnim ponudama.

- Mnogi muškarci mi se udvaraju, ali samo preko Instagrama. I da hoće uživo da mi priđu, nemaju gde jer nikud ne izlazim zbog pandemije koronavirusa. Mada, ruku na srce ni pre ovog haosa mi nisu mnogo prilazili. Hrabriji su kada pišu preko društvenih mreža - kaže pjevačica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.