POTVRĐENO

Pjevač Mate Bulić zaražen koronavirusom, u bolnici je i prima kisik

On trenutačno nema mobitel sa sobom, stoga ne prima pozive i poruke, naveli iz njegovog tima

Mate Bulić. Pixsell

Fu. M.

3.12.2020

Priče kako je pjevač Mate Bulić na respiratoru i da je u teškom stanju brzo su se proširile društvenim mrežama nakon što je jedan svećenik na Facebooku napisao kako će moliti za njegov oporavak, piše 24sata.hr.

Novinari ovog portala kontaktirali su Matin tim, koji su im demantirali da je pjevač na respiratoru, ali su rekli da je istina da se nalazi u bolnici.

- Dragi prijatelji, hvala vam na svim porukama koje smo primili ovih dana. Istina je, Mate je zaražen koronavirusom i od ponedjeljka je u bolnici. Trenutačno prima kisik, ali hvala dragom Bogu, nije na respiratoru - rekli su za 24sata.

Dodali su i da su se oglasili oko ovog događaja zato što su htjeli skrenuti pažnju na to da bolest ne bira, ali i upozoriti druge da se što više paze i pridržavaju mjera kako bi zaštitili sebe, ali i druge.

- Prioritet nam je Matin oporavak i na to smo svi usredotočeni. On trenutačno nema mobitel sa sobom, stoga ne prima pozive i poruke. Još jednom, hvala svima koji su javili kako mole za Matu. U molitvama za brzim ozdravljenjem su nam svi koji se bore s ovom opakom bolešću - istakli su.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.