NA ADVENTIMA UVIJEK SKUPA

Ko je bivša misica koja se ne odvaja od Bandića

a vikend su skupa otvarali Advent u Zagrebu, a prije nekoliko mjeseci družili su se na svadbi voditeljice Hane Tabaković

Milan Bandić i Natalija Prica Oreški. Agencije

Avaz.ba

3.12.2020

Nakon što je objavljena fotografija na kojima je vidljivo kako Milan Bandić u centru Zagreba razgledavao bunde u društvu mlađe žene, u fokus javnosti ponovno je došla Natalija Prica Oreški.

Po svemu sudeći, upravo je ona na fotografijama, piše Index.hr. Riječ je o 32-godišnjoj bivšoj Miss Universe te zastupnici u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, članici Predsjedništva Bandićeve stranke i šefici Mladih 365, organizacije mladih njegove stranke.

Nataliju javnost danas najčešće viđa pored zagrebačkog gradonačelnika, kojeg prati u svim protokolarnim dužnostima. Za vikend su skupa otvarali Advent u Zagrebu, a prije nekoliko mjeseci družili su se na svadbi voditeljice Hane Tabaković.

Milan Bandić i Natalija Prica Oreški. Agencije

Nataliju je javnost prvi put upoznala 2011. godine kao jednu od djevojaka koje su se natjecale za krunu Miss Universe, koju je potom i osvojila. U to vrijeme studirala je na Stomatološkom fakultetu, a prije odlaska na svjetski izbor u Brazil upoznala je Zdravka Mamića i Davora Šukera. Mamić joj je tad predao loptu koju će nositi u Brazil, piše Index.hr.

- Nosim loptu i dres Davora Šukera, to je za humanitarnu akciju u sklopu izbora. Na loptu su mi se potpisali i Davor Šuker i Zdravko Mamić. Šuker je sigurno jedan od naših najboljih sportaša, a Zdravko Mamić je bio jako pristojan i pristupačan, zahvalna sam mu što mi je omogućio potpise - podijelila je Natalija svoje doživljaje.

- Nogometaši me ne zanimaju, ne znam što rade i gdje izlaze. Po tome baš i nisam tipična manekenka, jer me to ne zanima, jednostavno ih ne pratim. Moj idealan muškarac mora biti simpatičan i drag. Izgled je ono što je prvo što vas privuče, ali osobnost je najbitnija - zaključila je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.