SVIJET SLAVNIH

Majli Sajrus šokirala javnost: Zašto sam se razvela

Ne mogu biti u vezi u kojoj ima previše svađa i prepirki, kaže Majli

Liam Hemsvort i Majli Sajrus. Agencije

L. S. R.

4.12.2020

Bivša teen zvijezda Majli Sajrus (Miley Cyrus,28)  šokirala je javnost kad je objavila kako se ona i njen suprug s kojim je bila u dugogodišnjoj vezi, razvode. Gostujući u emisiji Hauarda Šterna (Howard Stern), glumica i pjevačica je ispričala da je njihovom braku presudilo previše sukoba i svađa. 

- Ne volim drame, svađe i sukobe. U vezi želim imati sigurnost. Kad se vratim kući želim osjetiti mir. Ne mogu biti u vezi u kojoj ima previše svađa i prepirki -  kaže Majli.


Majli Sajrus. Agencije

Kćerka poznatog kantri muzičara Bilija Reja Sajrusa (Billy Ray) zaručila se za Liama Hemsvorta (Hemsworth) ​​u maju 2012. godine, no prekinuli su u septembru 2013. Vezu su obnovili 2016. godine. Glumica i pjevačica je priznala i da nije sigurna bi li ona i 30-godišnji glumac izrekli sudbonosno 'da' da njen dom u Malibuu nije uništen u požaru 2018. godine.

- Bili smo zajedno od moje 16 godine. Kuća nam je izgorjela, ostali smo bez svega. Možda sam samo željela neku sigurnost - rekla je Majli za koju će Liam uvijek imati posebno mjesto u njenom srcu. 

Inače, Majli je objavila i duet s Duom Lipom, pjesmu "Prisoner" s njenog ovogodišnjeg albuma "Plastic Hearts".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.