NE ZAVISI OD SUPRUGA

Lejla Hajrović otkrila pratiocima kako tačno zarađuje

Probila se na društvenim mrežama kao svojevrsna influencerica i modna blogerica

A. V. / Tportal.hr

Izet i Lejla Hajrović

Foto: PIXSELL


Lejla Hajrović, supruga fudbalera Dinama iz Zagreba Izeta Hajrovića, ujedno popularna blogerica, javnosti je možda poznata zbog svojih ekstravagantnih modnih kombinacija u kojima se pojavljivala na utakmicama kako bi bodrila svog voljenog.

Mlada Švicarka rodom iz Travnika, dugogodišnja je partnerica Izeta Hajrovića. Posljednjih godina, otkako Izet Hajrović igra u Dinamu, Lejla Hajrović probila se na društvenim mrežama kao svojevrsna influencerica i modna blogerica.

Međutim, to nije jedini izvor prihoda za ovu plavušu. Sada je Lejla putem svog Instagrama otkrila svojim pratiteljima kako tačno zarađuje.

U četvrtak navečer odlučila se potpuno otvoriti svojoj publici te odgovarati na njihova pitanja. Jednog od pratitelja zanimalo je što Lejla prvo napravi kada otvori oči ujutro.

- Prvo kad otvorim oči uzmem mobitel (loša navika, znam) i provjerim svoje tržište dionica i kriptovaluta. Većina mojih ulaganja su dugoročna i konstantno ih provjeravam, ali ima nekih dionica kojima trgujem svakodnevno i stalno držim oko na njima. Neka vaš novac radi za vas cure - napisala je Lejla, prenosi Tportal.hr.

Lejla i Izet upoznali su se njezinu rodnom Cirihu, u vezi su već sedam godina, od čega četiri u braku. Žive iznimno luksuzno na nekoliko adresa, od Švicarske, BiH i Hrvatske, a često putuju po svijetu na najelitnije turističke destinacije. Osim toga, oboje obožavaju markiranu skupocjenu garderobu i brze automobile koje si rijetko tko može priuštiti.

NA VRH

Podijeli članak na