PJEVAČICA U PROBLEMU

Nakon čitavog haosa, Tanja Savić se pomirila sa suprugom, sve je bio marketinški trik?

Dušan je otkrio da se njih dvoje zapravo nikada i nisu svađali

Tanja Savić i Dušan Jovančević. Arhiv

L. M.

6.12.2020

Vijest da se Tanja Savić pomirila sa mužem Dušanom Jovančevićem, kojeg je prije osam mjeseci optužila da je kidnapovao njihove sinove i odveo u Australiju izazvala je pravi haos na društvenim mrežama i buru komentara.

Oglasili su se mnogi koji su Tanju podržavali od početka borbe da vrati djecu, te su izrevoltirano komentirali ovu situaciju.

Inače, Dušan je šokirao mnoge kada je naveo da se njih dvoje zapravo nikada nisu ni svađali, već da je sve bio marketinški trik.

- Tanja i ja se jesmo pomirili. Govori mi da me voli i da misli na našu ljubav beskrajno. Također, i ja se isto tako osjećam - rekao je suprug Tanje Savić, a onda izjavio nešto što se kosi sa svime što je do tada rekao. Prema njegovim tvrdnjama, zapravo, čitava njihova priča o otmici i nasilju je farsa za javnost - rekao je on za "Alo".

- Ljudi, mi se volimo! Ovo sve što smo napravili, bio je naš dogovor kako bismo malo podigli prašinu - izjavio je on, bez griže savjesti. Jovančević je pomenutom mediju potom proslijedio SMS poruke koje je razmjenjivao sa Tanjom, a za koje tvrdi da su nastale prije nekoliko dana. U njima mu ona navodno govori da ga voli i da joj nedostaje, kao i to da mašta o danu kada će se probuditi pored njega i djece.

Međutim, Tanja Savić se oglasila je na Instagramu i demantovala da se pomirala sa suprugom Dušanom Jovančevićem. Ona je u lajv uključenju na Instagramu navela da se nije čula s djecom dva dana.





- Ja sam odlučila šta ću sa svojim životom. Volim koga volim, volim onog ko me zaslužuje, ko me poštuje. Onaj ko me ne zaslužuje, apsolutno nemam šta s njim da pričam, pa makar to bio ko mi je rođen. Ja sam poštovala do te granice gdje sam mislila da je to zaista tako, da me neko voli, poštuje - rekla je Tanja i nastavila:

- Međutim, taj neko je dokazao svojim djelima, ne riječima, nego djelima, da jednostavno ja toj osobi ništa ne značim u životu. Što bih ja ostajala u takvoj nekoj vezi, ili uopće da li je to poslovna veza ili ljubavna veza, kako god. Nisam ja luda, ljudi. Savjetujem sve djevojke danas, nemojte to da trpite. Osoba koja bi trpila takve stvari... Dobro, ja imam djecu u ovom slučaju sa tim čovjekom, ali ja tog čovjeka, kakav god da je, ipak moram da poštujem zbog moje djece. Ali je moja odluka da li ću ja da živim ili da neću da živim s njim. Ja sam rekla, ja to neću da trpim - rekla je Tanja i dodala:

- Nismo se pomirili, ljudi. Kako možemo da se pomirimo. Čovjek je dva dana ovakav, dva dana onakav. Sud će donijeti odluku, ako ne možemo da se dogovorimo kao civilizovani ljudi. Ja moram da se čujem s njim, djeca su moja kod njega. On je otac moje djece. Sa djecom se nisam čula dva dana. Tražila sam da ih čujem, ali gospodin nije bio tu. Na fiksni se nisu javili - navela je pjevačica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.