ZRELE LJEPOTICE

One se skidaju i nakon 50-e: Ko je odbio "Playboy", a ko i sa 74 želi na naslovnicu

Helen Miren se 2010. skinula za "New York Magazine"

Lopez: I u 51. godini sve ostavlja bez daha. Agencije

L. K. P.

7.12.2020


Poziranje bez odjeće rijetko je kojoj zvijezdi strano. Mnoge od njih su se odlučile skinuti i nakon što su ušle u pedesete, a neke i mnogo kasnije. Iako je u julu napunila 51 godinu, glumica i pjevačica Dženifer (Jennifer) Lopez i dalje mami uzdahe. Nedavno je objavila dijelove spota za novi singl “In The Morning” u kojem se pojavila bez odjeće.

Potom je na društvenim mrežama fanove razveselila kadrovima s fotografiranja na kojima je također potpuno gola. Na sebi jedino ima zaručnički prsten s ogromnim dijamantom, koji joj je dao partner Aleks Rodrigez (Alex Rodriguez. 45).


Dženifer Lopez. Instagram

Seks-ikona devedesetih Šeron Stoun (Sharon Stone) skinula se za naslovnicu časopisa "Harper’s Bazaar" 2015., kada joj je bilo 57 godina. To nije prvi put da se Šeron slikala gola, ali je prvi put da je javno pokazala golo tijelo nakon što je napunila 50 godina.


- Svjesna sam da moja stražnjica izgleda kao palačinka, ali ne trudim se biti najljepša žena na svijetu - rekla je Šeron nakon “gole” naslovnice. Kaže kako se svako u nekom trenutku u životu pita što je zapravo seksepilno.


- To nisu samo uzdignute grudi nego zabava i prihvaćanje samog sebe - kaže Stoun.



Šeron Stoun. Agencije

Hajdi (Heidi) Klum (47) sve je bliže 50., a iza sebe ima mnoštvo naslovnica na kojima je naga. Njoj skidanje nije stran pojam s obzirom na to da se, osim za časopise, gola fotografira i za društvene mreže. Kad je imala 44 godine, Hajdi je izdala knjigu “Heidi Klum by Rankin”, u kojoj je bilo na desetke njenih golišavih fotografija.


- I prije sam pozirala gola, samo što to nisam nikom pokazivala. Sada imam više samopouzdanja nego kad sam bila u dvadesetima - rekla je Klum tad.


Hajdi Klum. Agencije


Selin (Celine) Dion se s 49 godina skinula za časopis "Vogue".


- Evo jedne gole fotografije Selin Dion u pauzi od mijenjanja stajlinga za emisije - piše na službenom Instagram profilu "Voguea". Pjevačica na fotografiji ima prekrižene noge, a rukom je prekrila grudi.



Selin Dion. Agencije

Glumica Dženifer (Jennifer) Aniston (51), koju gledaoci najviše pamte po ulozi u kultnoj seriji “Prijatelji”, više puta je pozirala u oskudnim izdanjima. Za časopis GQ u januaru 2009. skinula se gola. Na naslovnici je grudi prekrila kravatom, dok je tu bila i fotografija gole Aniston koja leži pokraj razgolićenih muškaraca. Nakon tog spektakularnog projekta sam Hju (Hugh) Hefner želio je Dženifer na naslovnici "Playboya", no tu je ponudu odbila.



Dženifer Aniston. Agencije

Zvijezda kantri muzike Doli (Dolly) Parton (74) izjavila je kako se nada da će sljedeće godine, za 75. rođendan, ponovno biti na naslovnici "Playboya". Prvi put se na naslovnici pojavila u oktobru 1978. kada je nosila prepoznatljiv kostim "Playboyeve" zečice s ušima te ujedno bila prva kantei zvijezda koja je krasila naslovnicu časopisa.


- Vjerovatno bih mogla iskoristiti taj kostim opet. Grudi su mi još iste - našalila se muzička zvijezda. Nada se kako časopis odobrava da se za naslovnicu fotografiraju i nešto starije žene.


- Slikala sam se za "Playboy" prije puno godina, kad sam imala samo 32, ali mislim da bi bilo savršeno kada bi oni to ponovili. Ne znam žele li to i mogu li na naslovnoj stranici biti žene sa 75 godina - dodala je Parton.


Doli Parton. Agencije


S druge strane, nekadašnjem seks-simbolu Sofiji (Sophia) Loren (86) nudili su pozamašnu sumu da se skine gola za "Playboy". Iako je ranije pozirala u raznim izdanjima za naslovnice magazina, te 2002. nije željela ponovno prolaziti kroz to. Odbila je ponudu jer, kako je rekla, ima puno godina i majka je.


- Moji sinovi bi umrli kada bi vidjeli tako nešto - rekla je Italijanka.


Helen Miren. Agencije


Helen Miren (Mirren , 75) drukčijeg je mišljenja. Ona se 2010. skinula za "New York Magazine". Razgolićena je sjedila u kadi, a na jednoj fotografiji vidjele su joj se grudi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.