ISPOVIJEST

Reper Mario Lukić za „Avaz“ : Moja punica je bila u vezi sa Maradonom, ona je njega ostavila

Broj pratilaca na njegovim društvenim mrežama svakodnevno raste

Mario Lukić. Instagram

Piše: L. Medinić

11.12.2020

Mario Lukić, poznat kao NVJ (Nikad Više Jadan) je mladi reper kome mnogi predviđaju svijetlu budućnost.

NVJ, koji je inače porijeklom iz Srbije, a živi u Italiji, popularnost je stekao na društvenim mrežama svojim talentom, ali i neobičnim izgledom. Također se ne libi pričati o svom životu, usponima i padovima. Veliku pažnju medija je privukla izjava da je njegova punica bila u vezi s Dijegom Maradonom.

Što se njegove rep karijere tiče, počela je u momentu u kojem je sam osjetio potrebu da nešto kaže.

- Da pričam o svom bolu, da ispričam svoju stvarnost, da opišem ono što me okružuje, da ne bude uzalud sve ono što sam proživio – počinje NVJ.

Poznata plesačica

Naradona s plesačicom. Privatna arhiva

- Moja tašta je bila veoma poznata plesačica u Brazilu i Španiji. Poznavala je i sarađivala s brojnim javnim ličnostima. Zbog prirode posla bila je u mogućnosti da putuje po cijeloj Evropi i svijetu, tako da za nju veza s Maradonom nije bila ništa posebno. Kada je Maradona preminuo, ona nam je ispričala da je, otprilike 1992., kada je ona imala 23 godine, upoznala Maradonu preko nekih prijatelja. Naredna dva mjeseca su bili u vezi i izlazili zajedno, dok ona nije odlučila da prekine. Već tada je Maradona bio milioner. Kako nam je rekla, imala je svoje razloge. Moja tašta o njemu samo lijepo priča, rekla je da je čak i pomogao njenoj porodici – kaže Lukić.


Bolji život

Broj pratilaca na njegovim društvenim mrežama svakodnevno raste.

- Za mjesec i po broj pratilaca na mom TikToku je porastao na 40.000, s milionima pregleda sedmično. Očekujem puno više od toga, ali polako se približavam cilju – otkriva reper.

Za mladog repera najveća motivacija i inspiracija je težnja ka boljem životu njega i njegove porodice.

- Želim da moja djeca nikad ne žive kao što sam ja. Želim da postanem neko i da ostavim svoj trag na ovom svijetu – govori NVJ.

Vršnjačko nasilje

NVJ je nedavno otkrio svoju životnu priču o vršnjačkom nasilju koje je preživio. Danas se nerado toga prisjeća, ali je ponosan na sebe i sve što je danas postigao. 

- Danas sam sretan što sam preživio sve to, jer to me čini onim što jesam, ta bol me gura da više želim u životu. Svim klincima koji su napušteni na ulici ili prolaze kroz neke teške momente želim da shvate da vrijede mnogo više nego što im daju do znanja i da je postoji svjetlo na kraju tunela – poručuje Lukić.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.