TUŽNA SJEĆANJA

Emotivna poruka Ketrin Zete-Džons: "Nedostaješ mi svakoga dana"

Sretan rođendan tatice - napisala je Ketrin na svom Instagram profilu

Kirk i Ketrin -Zeta Džons. Agencije

L. K. P.

10.12.2020


U porodicu Daglas (Douglas) velška glumica Ketrin Zeta-Džons (Catherine Zeta-Jones)ušla je prije 20 godina, kada se udala za najstarijeg sina filmskog velikana Kirka Daglasa, Majkla (Michael). Svih tih godina bila je veoma bliska sa svekrom i to nikada nije krila. Za nju je jučer bio tužan dan, jer preminuli Kirk slavio bi svoj 104. rođendan

-Nedostaješ mi svakoga dana. Sretan rođendan tatice - napisala je Ketrin na svom Instagram profilu.

Zanimljivo je da je ovu poruku lajkala i srbijanska pjevačica Dara Bubamara. Naime i njen bivši svekar preminuo je prije nekoliko dana, a ona je vijest podijelila na Instagramu.

"Danas je preminuo Kostin deka, koga sam voljela kao svog oca. Počivaj u miru, čika Mlađo moj - napisala je pjevačica.

Brzo nakon toga oglasio se i njegov sin Majkl, koji je izvukao staru fotografiju s ocem i poručio da mu mnogo nedostaje, da ga jako voli te da mu je zahvalan na svim savjetima koje mu je za života dao.



Osim Majkla, holivudski velikan Kirk Daglas sa svojom prvom suprugom Dianom Dil (Dill) ima još 73-godišnjeg sina Džoela (Joel). S drugom suprugom En Bajdens (Anne Buydens) dobio je pak još dvojicu sinova, 65-godišnjeg Pitera (Peter), te Erika (Eric) koji je 2004. preminuo od predoziranja u 46. godini života.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.