PRONAŠLA GA MRTVOG

Ovo je Džejova Andrijana, menadžerica s kojom je živio 20 godina

Nikada se nije odvajala od Džeja, pratila ga je poslovno, ali i prilikom privatnih druženja

Džej i Andrijana: Proveli zajedno 20 godina. Agencije

L. K. P. / Kurir

11.12.2020

Posljednji ispraćaj Džeja Ramadanovskog bit će održan danas u Aleji zaslužnih građana na beogradskom groblju. Preminuo je prošle nedjelje 56. godini.

Međutim, smrtovnica, koju je na Instagramu objavila njegova mlađa kćerka Marija, a koja stoji i na piceriji u kojoj je volio da sjedi s prijateljima, zaintrigirala je mnoge. Naime, među ožalošćenima, pored djece, unuka i bivše supruge Nade, stoji i ime Andrijana. Oni koji nisu poznavali pjevača zapitali su se koja žena se krije iza tog imena, a "Kurir" otkriva da je u pitanju njegova menadžerica i partnerica, s kojom je živoo 20 godina.

Andrijana Tomanić se nikad nije odvajala od Džeja, pratila ga je poslovno, ali i prilikom privatnih druženja, i ona ga je našla mrtvog u stanu kada se vratila iz prodavnice.

Ova plavuša je Džeju bila podrška i pomoć, svoj život je, saznajemo, podredila njemu, a koliko mu je bila predana svjedoči i njegov kum i najbliži saradnik Zoran Jagodić Rule.



Džej i Andrijana: Bila je njegova "bela žena". Agencije

- Svi znaju za Andrijanu. Ta žena je čudo. Ona je njemu bila i lijeva i desna ruka. Ja ga poznajem 25 godina, a oni su poslednjih 20 živjeli zajedno. Ona je, kako je to volio da kaže, njegova bijela žena. Želoo je da napiše knjigu koja bi se zvala baš tako, „Bela žena“. Svi su znali - kad ne mogu da dobiju Džeja, zovi Andrijanu ili Ruleta. Ona je sjajna, ona je neko ko mnogo voli Džeja. O svom odnosu nikad nisu pričali, ali to se znalo. Doduše, niko ih nije ni pitao o tome - rekao je Rule za "Kurir".


Andrijana je imala ključnu ulogu u njegovom životu, naročito kada se razbolio. Upoznali su se prije više od dvije decenije preko zajedničkih prijatelja. Ona mu je ugovarala nastupe, ali i gostovanja po emisijama. U oktobru su bili na poslednjem odmoru, i to u Bečićima, gdje su proveli dvije sedmice. Na more su otišli prema savjetu ljekara, da bi Džej uživao na čistom vazduhu i u mediteranskoj klimi.


Njihov odnos nikad nije bio tema u medijima, a ona je bez ikakve lične koristi štitila njegove interese. S njegovom porodicom od prvog dana je imala dobar odnos.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.