SRBIJA

Učesnici rijaliti programa "Parovi" pobjegli vani, policija ih pohapsila

Nenad Marinković Gastoz i Mladen Vuletić oglasili su se na Instagramu, gdje je objavljen i snimak kako izlaze iz automobila nakon što su napustili rijaliti šou

Neki od učesnika rijalitija. Kurir

Fu. M.

12.12.2020

Učesnici rijaliti programa napustili su "Parove" zbog čega je dolazila i policijska patrola.

Učesnici su nasilno otvorili vrata i napustili prostor u kojem borave, popeli se na sprat i pokušali da dođu do kancelarije producenta u čemu su ih spriječili radnici obezbeđenja, piše Kurir.

Inače, već dva dana učesnici rijalitija "Parovi" se bune i ponašaju agresivno, tako da je produkcija odlučila da nadležni organi riješe ovaj slučaj.

Na Instagramu je nedavno objavljen video učesnika koji stoje na vratima i protestuju zbog odlaska Karađorđa Subotića u izolaciju, što je kazna za učesnike rijalitija kada ne ispoštuju neko od pravila učešća.

Policija privela nekoliko učesnika. Kurir

Učesnici su tada stajali ispred vrata, pa ih je obezbeđenje jedva spriječilo u njihovoj namjeri.

Nenad Marinković Gastoz i Mladen Vuletić oglasili su se na Instagramu, gdje je objavljen i snimak kako izlaze iz automobila nakon što su napustili rijaliti šou.

- Stavljena je tačka i danas su zbog nasilničkog ponašanja privedeni Nikola Lakić, Aleksandra Coka Tasić, Nenad Marinković Gasttozz,  Karađorđe Subotić, Mladen Vuletić i Ilijana Vagić. Oni su odvedeni u policijsku stanicu gdje će dati iskaz o svom ponašanju u vili "Parovi" - saopćila je produkcija. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.