IZA ZATVORENIH VRATA

Kako je Dženifer Lopez iznenadila mamu za 75. rođendan

Sretan 75. rođendan mojoj prelijepoj mamici. Toliko te volim. Ti si definicija mladenačkog izgleda i bezvremenosti u svakoj životnoj dobi, poručila je latino diva

Dženifer Lopez. Agencije

L. S. R.

14.12.2020

Dženifer Lopez (Jennifer,51) je na društvenim mrežama video na kojimu prikazuje djelić prisnog porodičnog okupljanja s kojim su ona i zaručnik Aleks Rodriget  (Alex Rodriguez) iznenadili majku Guadalupe.

Premda se po ljubičastim i ružičastim balonima moglo naslutiti da je u stanu nešto čeka, Guadalupe se iznenadila kad su pred nju iskočili J.Lo i ekipa i viknuli:

- Sretan rođendan! 

- Sretan 75. rođendan mojoj prelijepoj mamici. Toliko te volim. Ti si definicija mladenačkog izgleda i bezvremenosti u svakoj životnoj dobi. Hvala ti na beskrajnoj ljubavi, energiji, podršci i što si jednostavno ti -  napisala je Lopez svojoj voljenoj mami.


Dženifer i Aleks s majkom pjevačice. Instagram

Zabava iznenađenja uključivala je i poklone na temu kockanja, poput srećki i automata za igre na sreću, a Dženifer je majci pomogla staviti i nove naušnice.

Otkriva to u svom produženom videouratku Aleks Rodrigez, koji je s budućom punicom napravio i mali intervju o njenom omiljenim Yankee igračima. 


- Bila mi je velika čast iznenaditi Dženiferinu majku Lupe i proslaviti njezin 75. rođendan. Očito je od koga je Džem pokupila ljepotu. Sretan 75. rođendan ovoj uistinu divnoj ženi - napisao je bivši igrač "New York Yankees".

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.