PLAVA KRV

Fanovi nakon govora Megan Markl na CNN-u: Treba smanjiti s filerima

"Tako je smiješna. Sve što radi je poput lažnog filma", samo su neki od komentara

Megan Markl. Agencije

L. S. R.

14.12.2020

Megan Markl (Meghan Markle) bez posebne najave pojavila se u CNN-ovoj emisiji "Heroes" kako bi odala počast ljudima koji su pomogli u borbi protiv pandemije koronavirusa.

Vojvotkinja se zahvlila pojedincima koji su pobrinuli da zadovolje najosnovnije potrebe pojedinaca tokom teških vremena, a godinu na izmaku nazvala je univerzalno izazovnu. 

Inače, ona i princ Hari (Harry) volontirali su u nekoliko dobrotvornih organizacija na području Los Anđelesa. U aprilu su stanovnicima grada isporučivali obroke kroz projekt "Angel Food", a neki smatraju da je upravo zato najviše govorila o hrani.


Megan Markl. Agencije

Dok jedni u komentarima hvale Megan i njen govor nazivaju "govorom buduće kraljice", drugi smatraju da je dvolična i da samo radi na svojoj promociji. Također, komentirali su i njen svjež izgled pripisujući ga osvijetljenu i botoksu.

- Treba smanjiti s filerima, prije nego što je ljudi počnu zvati "Plastična princeza", "Nježne boje, svjetlosni efekti, šminka, odjeća - pokušavaju napraviti da izgleda blago", "Govori o sebi. Ona i Hari iskoristili su dobrotvornu organizaciju kao priliku za fotografiranje, dostavljajući nekoliko obroka bolesnima. Priča o sebi... Opet! Nevjerojatno", "Tako je smiješna. Sve što radi je poput lažnog filma", samo su neki od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.