SVESTRANA PJEVAČICA

Šta je ljuta Lana Jurčević odbrusila pratiocu

Podijelila poduži motivacijski tekst o tome kako je uspjela u poslu s kozmetičkim proizvodima

Lana Jurčević. Instagram

L. K. P.

16.12.2020

Pjevačica Lana Jurčević (36) voli komunicirati sa svojim pratiocima na Instagramu, kojih je više od 428 hiljada. Tako ih je ovih dana s njima podijelila poduži motivacijski tekst o tome kako je uspjela u poslu s kozmetičkim proizvodima.

Naglasila je da se jako mučila te da dnevno radi po 12 sati i ne stigne završiti posao.

- Snovi se ostvaruju. Ja sam vam hodajući primjer i dokaz za to i želim da i vi vjerujete da je sve moguće! Često mi znate pisati da vas je nešto što sam negdje rekla ili napisala ohrabrilo ili dalo vam nadu, vjeru... i meni je to najveća nagrada na svijetu. Vjerujte. SAMO - da ne brkamo stvari. Vjerovati u snove i ostvarivanje naših najdubljih želja ne znači probuditi se ujutro i ugledati sve to pred sobom - napisala je.


S obzirom da je naletjela nedavno na komentar "od čega Lana živi", odlučila je odgovoriti da prodaje maglu. Zatim je dodala da se u životu treba riješiti površnih ljudi te površne i ograničavajuće okoline. Nakon toga, treba zasukati rukave i početi raditi.


Lanu njeni fanovi često hvale da je potpuno "normalna" osoba i da joj slava nije udarila u glavu, što je pjevačici jako drago čuti. Uvijek se trudi odgovoriti fanovima na poruke, ali i utješiti one kojima je to potrebno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.