KAO SPECIJALNI GOST

U "Zadrugu" ušla Nadežda Biljić: Šta je poručila Tomi

Ovo radim zbog porodice. Neću dozvolili da neko blati ime mene i moje porodice, kazala je Biljić uoči ulaska u kuću u Šimanovcima

Nadežda Biljić. Printscreen

Piše: N. Aj.

19.12.2020

U aktuelnu, četvrtu sezonu rijalitija "Zadruga" večeras ulazi Nadedža Biljić

Otkriveno je da će ostati samo sedam 7 dana, kao specijalni gost. 

Toma Panić, njen partner s kojim ima sina, a koji je varao s učesnicom "Zadruge" Paulom Hublin, neće biti sretan zbog ove odluke. Svi čekaju da vide njegovu reakciju kada je ugleda.

- Ovo radim zbog porodice. Neću dozvolili da neko blati ime mene i moje porodice - kazala je Nadežda uoči ulaska u kuću u Šimanovcima.


Susret Nadežde i Tome. Printscreen

Nakon ulaska, pozdravila je sve zadrugare i predstavila se.

- Ja sam Nadežda. Nezaposlena zbog korone. Muža nemam, slobodna sam žena. Imam u koferu nešto za bivšeg supruga. Nema potrebe da bježi, ja ne ujedam. Zamolila bih Tomu da uđe da mu kažem nešto. Da ti kažem dijete nam nema sondu više. Niko te ne mrzi, ja te ne mrzim. Nadam se da će ti ovo biti lekcija. Moji roditelji čuvaju sina, naše pare koje si ostavio su potrošene onako kako si mi rekao da trošim. Ja sebe nisam punila silikonima, samo tebe nema tamo gdje si trebao da budeš. Obećala sam da neću da plačem, ali ne mogu da se suzdržim. Nadam se da će ti sve ovo biti velika lekcija - rekla je Nadežda Tomi. 

Nedavno je otkrila da se boji da će majka Tomislava Panića pokušati da joj oduzme sina.

- Najveća briga i strah mi je da mi Tomina majka ne uzme dijete da bi mi se osvetila, jer ga ona nikada ne bi tako gledala i vodila računa o njemu kao moji roditelji i ja. Pod stresom sam jer se upliće moja porodica u cijelu priču, otac mi je zaplakao zbog njih. On danima vidi šta se dešava i koliko me sve ovo pogađa i slomio se jer ne može da mi pomogne - kazala je tada za srbijanske medije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.