OGLASILA SE NA INSTAGRAMU

Krisi Tajgen pokazala kako joj izgleda stomak nakon gubitka bebe

Tužna sam, frustrira me

Krisi Tajgen. Arhiv

L. M.

24.12.2020

Krisi Tajgen (Chrissy Teigen) (34), supruga muzičara Džona Ledženda (John Legend) (41) prije tri mjeseca izgubila je bebu, a sada je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira u uskoj haljini, ali i dalje ima trbuščić.

- Ovo smo ja i moje tijelo jučer. Iako nisam trudna, svaki pogled u ogledalo podsjeća me na ono što je moglo biti. Ne znam zašto i dalje imam trbuščić. Tužna sam, frustrira me to - napisala je Krisi i dodala:  


- Ponosna sam na to kamo je ovo putovanje odvelo moje tijelo i um. Sretna sam što imam dvoje nevjerojatne djece koji se transformiraju u velike male ljude iz dana u dan - stoji u objavi koja je u nekoliko sati 'skupila' hiljade poruka podrške.

Teigen je naglasila kako je zahvalna što imaju dvoje predivne djece - Lunu i Milesa, ali je svjesna da ne može svaki dan biti savršen.

Chrissy je nakon gubitka sina kojeg su nazvali Jack na Instagramu podijelila niz potresnih fotografija na kojima su ga ona i suprug mazili. Pratitelji i obožavatelji slali su im poruke podrške te joj poručili kako cijene njezinu iskrenost i da su uz nju u trenucima tuge. Na svemu im je zahvalio John u objavi na društvenoj mreži.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.