OGLASILA SE NA INSTAGRAMU

Krisi Tajgen pokazala kako joj izgleda stomak nakon gubitka bebe

Tužna sam, frustrira me

L. M.

Krisi Tajgen

Foto: Arhiv


Krisi Tajgen (Chrissy Teigen) (34), supruga muzičara Džona Ledženda (John Legend) (41) prije tri mjeseca izgubila je bebu, a sada je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira u uskoj haljini, ali i dalje ima trbuščić.

- Ovo smo ja i moje tijelo jučer. Iako nisam trudna, svaki pogled u ogledalo podsjeća me na ono što je moglo biti. Ne znam zašto i dalje imam trbuščić. Tužna sam, frustrira me to - napisala je Krisi i dodala:  

- Ponosna sam na to kamo je ovo putovanje odvelo moje tijelo i um. Sretna sam što imam dvoje nevjerojatne djece koji se transformiraju u velike male ljude iz dana u dan - stoji u objavi koja je u nekoliko sati 'skupila' hiljade poruka podrške.

Teigen je naglasila kako je zahvalna što imaju dvoje predivne djece - Lunu i Milesa, ali je svjesna da ne može svaki dan biti savršen.

Chrissy je nakon gubitka sina kojeg su nazvali Jack na Instagramu podijelila niz potresnih fotografija na kojima su ga ona i suprug mazili. Pratitelji i obožavatelji slali su im poruke podrške te joj poručili kako cijene njezinu iskrenost i da su uz nju u trenucima tuge. Na svemu im je zahvalio John u objavi na društvenoj mreži.

Više o temi Chrissy Teigen

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na