LJEPOTICE ZA PAMĆENJE

Deset slavnih glumica koje su lako mogle postati i supermodeli

Izdvojili smo deset ljepotica koje bi tu titulu itekako opravdano nosile

Anđelina Đoli i Megan Foks. Avaz

A. Čengić

27.12.2020

Da nisu postale glumice, neke slavne ljepotice lako su mogle izabrati i karijeru supermodela.

Izdvojili smo deset ljepotica koje bi tu titulu itekako opravdano nosile. 

Jane Fonda očarala je svijet svojom ljepotom

Jane Fonda. Agencije

Jane Fonda i s 83 godine izgleda fantastično i čisti je dokaz da je u zdravom tijelu i zdravi duh jer je slavna oskarovka izgradila i karijeru trenerice fitnessa.

Angelina Jolie

Angelina Jolie. Agencije

Anđelina Džoli ima taj X faktor koji je ističe među slavnim lijepim ženama.

Jacqueline Bisset

Jacqueline Bisset. Arhiv

Jacqueline Bisset kao djevojčica sanjala je o karijeri balerine, no zbog povrede je morala odustati od tog sna. Elegantna ikona filma, ponosna je na sve životne izbore, no priznaje da bi ipak nešto promijenila.

Charlize Theron

Charlize Theron. Agencije

Charlize Theron je južnoafrička i američka glumica, filmska producentica. Oscara za najbolju žensku ulogu dobila je 2003. godine za ulogu Aileen Wuornos u filmu Čudovište. 

Monica Bellucci

Monica Bellucci. Agencije

Monica Bellucci počela je karijeru kao model s nepunih 16 godina. Iako je imala ambiciju biti pravnica, pa je na Sveučilištu u Perugiji i upisala studij prava, odlučila je potpuno se posvetiti karijeri modela te, kasnije, glumice.

Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley. Agencije

Elizabeth Jane Hurley je engleska glumica, poslovna žena i model. Devedesetih je Hurley postala poznata kao djevojka Hugha Granta. 

Sophia Loren

Sophia Loren. Agencije

Sophia Loren rodila se u Rimu kao dijete inženjera Riccarda Scicolonea i učiteljice glasovira Romilde Villani, koja je i sama htjela postati glumica. 

Odrasla je u siromašnim uvjetima u gradu Pozzuoli kraj Napulja dok je još trajao 2. svjetski rat. Mali stan dijelila je sa sestrom Marijom, roditeljima, djedom, bakom, ujacima te tetama – kasnije je izjavila da ju je život u siromaštvu učinio žilavijom osobom. 

Kao dijete smatrala se ružnom djevojkom, ali je kasnije izrasla u ljepoticu.

Megan Fox

Megan Fox. Agencije

Megan Fox američka je glumica i model, irskih, talijanskih, francuskih korijena. Počela je pohađati časove glume i plesa s pet godina. Kad je imala deset godina, preselila se na Floridu, gdje je završila školu, nakon čega je, zbog posla modela, otišla u Los Angeles.

Na filmu je debitirala 2001. godine ulogom u filmu Holiday in the Sun. Najpoznatija je po ulogama u filmovima Transformeri i Transformeri: Osveta poraženih.

Časopis za muškarce FHM proglasio ju je najseksi ženom svijeta za 2008. godinu.

Jane Fonda

Jane Fonda. Agencije

Jane Fonda je američka glumica, spisateljica, politička aktivistica, bivša manekenka i guru fitnessa. Slavu je stekla 1960-ih filmovima kao što su Barbarella i Cat Ballou, te je izuzevši petnaestogodišnju pauzu 1990. - 2005. uvijek bila aktivna 1980-ih je stekla novu popularnost video-kazetama tjelesnih vježbi kojima se popularizirao aerobik.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.