OTKRILA JE JAVNOSTI

Ronaldova Georgina pokazala zgodnu sestru

Na Instagram profilu, zgodne zaručnice nogometaša Kristijana Ronalda, osvanula je jedna od rijetkih fotografija sa svojim bližim članovima porodice

Georgina Rodrigez. Instagram

L. Karahmet - Pujagić

30.12.2020


Dok cijeli svijet bruji o njenom dekolteu i skladnoj figuri koju je pokazala na dodjeli nogometnih nagrada u Dubaiju, Georgina Rodrigez (Rodriguez) u prvi je plan odlučila staviti svoju stariju sestru Ivanu koja je također jako zgodna.

Na Instagram profilu, zgodne zaručnice nogometaša Kristijana Ronalda (Cristiano), osvanula je jedna od rijetkih fotografija sa svojim bližim članovima porodice.

Iako je o životu mlade Georgine dosta nepoznanica u javnosti, poznato je da dolazi rodom iz Argentine, da se bavila baletom te da je njena porodica preselila u Madrid. Tamo je Georgina našla posao u Gucci dizajnerskoj trgovini i svoje plesne ambicije stavila po strani. Upravo na radnom mjestu dogodio se njen sudbinski susret s Ronaldom te su sada već dugi niz godina zajedno.


Georgina i Ivana. Instagram

Posljednje dvije godine lijepa Argentinka posebno zanima medije, pa ne čudi da su sada uočili neobičan detalj na njezinom vrlo posjećenom profilu na Instagramu.

Starija sestra Ivana Rodrigez pohvalila se kako provodi vrijeme s Georginom u gradu Gijon na sjeveru Španjolske. 30-godišnja Ivana već godinama živi u ovom gradiću sa svojim partnerom Karlosom Garsijom (Carlos Garcia).

Ovaj akademski umjetnik silno je zaljubljen u lijepu Ivanu te često putem Instagrama objavljuju zajedničke fotografije.


Iako javnost to do sada nije znala, izgleda da su Ivana i Georgina iznimno bliske, pa ne čudi da su blagdane odlučile provesti zajedno. Ivana osim toga gaji snažne osjećaje prema svojoj nećakinji Alani Martini, a isto tako iznimno je bliska s ostalom djecom  Kristijana Ronalda.

Nekoliko puta Georgina je svoju sestru povela na zaručnikove utakmice, na neke od svjetski poznatih stadiona, a dok je Ronaldo igrao u Real Madridu, Ivana je bila čest gost u njihovoj kući.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.