DOK MNOGI ŽALE

Srbijanska pjevačica zgrozila region komentarom o zemljotresu u Hrvatskoj

Je li CNN prenosio kad su bombardirali Srbiju?, napisala je, između ostalog, Katarina Grujić

Katarina Grujić. Agencije

A. Kapo / Net.hr

1.1.2021

Mnoge hrvatske i regionalne zvijezde žale zbog tragedije koja je pogodila Hrvatsku. Razorni zemljotres s epicentrom u Petrinji uzeo je ljudske živote i mnoge ostavio bez krova nad glavom, a tlo još uvijek podrhtava. Dok mnoge zvijezde daju podršku stradalima i suosjećaju s njima, srbijanska pjevačica Katarina Grujić preko svog Instagrama izrazila je nezadovoljstvo zbog toga što je CNN izvještavao o zemljotresu u Hrvatskoj. 

Sijevaju brojne osude

- Je li CNN prenosio kad su bombardirali Srbiju? Jesu ikad prenosili naše teško stanje? Jesu li i dan dans bili uz nas i prenosili bilo koju ozbiljnu informaciju? - napisala je između ostalog. 

Katarina je ubrzo obrisala te objave, no prekasno jer su postali viralni. Ljudi su je počeli osuđivati i smatraju da se osramotila te da nije više poželjna u Hrvatskoj, piše srbijanski portal „Nema zabranjenih“. Osim toga pozivaju sve da njen Instagram prijave zbog govora mržnje.

Katarina se je ubrzo oglasila preko svog Instagrama te je demantirala govor mržnje, a naglasila je kako je njena objava pogrešno protumačena.

Pogrešno protumačili

- Nekoliko vas je pogrešno protumačilo moje prethodne Storyje, pa da pojasnim malo bolje, jer vam se očigledno mora crtati svaka riječ. Ni jednog trenutka Story nije propagiranje mržnje, propagiranje zla, nacionalistički već sloboda govora i nezadovoljstvo prema jednoj svjetskoj televiziji. Svi koji me poznaju znaju da su moji najbolji prijatelji iz Hrvatske i Bosne i Makedonije, zato me ne možete prozvati da sam nacionalist! S druge strane dosta vas je pokazalo baš ono što ja nisam pomislila niti napisala, a to je zlo, mržnja, užasne i stravične prijetnje i klevete, pa me zanima tko je u cijeloj ovoj priči lud? Još jednom ću napomenuti da moji Storyji nisu uvrjedljivog sadržaja za bilo kojeg čovjeka, naciju! Još jednom sućut obiteljima preminulih! Molite se za Hrvatsku, molite se za Srbiju - napisala je. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.