ESTRADA

Naida Bešlagić za "Avaz": Ja sam sretna, voljena i ispunjena žena

Formula za stabilan brak, vezu, pa čak i prijateljstvo je povjerenje i kompromis.

Naida Bešlagić. Instagram

Piše: A. Zukić

4.1.2021

Pjevačica Naida Bešlagić u razgovoru za „Dnevni avaz“ govorila je o karijeri, privatnom životu, budućim projektima, ali i o ljubavnom životu. Naida, naime, posljednjih mjeseci, uprkos pandemiji koronavirusa, radi punom parom.


Naida u društvu prijatelja. Instagram

Najveći adut

- U braku sam već tri godine i vrlo sam sretna, voljena i ispunjena žena. Formula za stabilan brak, vezu, pa čak i prijateljstvo je povjerenje i kompromis, bez toga ništa ne može funkcionirati - kazala je Bešlagić.

Smatra da je njen najveći adut iskrenost i stav koji ima i da joj zbog toga sve ide od ruke, a naglasila je da se izdvaja baš zbog toga jer je uvijek bila britka na jeziku.

- Nikad nisam imala problem da iznesem mišljenje, ne volim osobe koje nemaju mišljenje i stav o stvarima o kojim bi trebale imati - dodala je.

Nove pjesme

Naidu mnogi u regionu pamte po njenom učešću u emisiji „Zvezde Granda“. Kaže da je za ovo takmičenje vežu samo lijepe uspomene i prijateljstva koja je stekla.

- Učešće na takmičenju mi je pomoglo u karijeri, otvorila mi je mnoga vrata - kazala nam je Bešlagić.

Kada je riječ o budućim projektima, pjevačica nam otkriva i da je u pripremi novi album. Dodala je i da će nove pjesme publika moći čuti nakon što prođe kriza izazvana pandemijom koronavirusa. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.