EMOTIVNI OPROŠTAJ

Kenan Tahirović se slomio na dženazi oca

Kenanov otac Mevludin ukopan je pored Kenanove majke Suade, koja je preminula 2015. godine, što nikada nije prebolio

N. Ajnadžić

Kenan Tahirović danas je ukopao svog oca Mevludina Tahirovića. Dženaza je klanjana u Sarajevu na gradskom groblju Vlakovo. 

Kenan je rukama prekrio lice, dok su suze tekle. Srceparajući momenti. Uz njega su bili članovi porodice, ali i prijatelji.

Kenanov otac Mevludin ukopan je pored Kenanove majke Suade, koja je preminula 2015. godine.

Ovaj influencer i maneken sa sarajevskom adresom, porijeklom iz Bijeljine, učesnik je aktuelne sezone rijaliti šoua "Zadruga". Upravo tamo je saznao da mu je otac preminuo od posljedica zaraze koronavirusom. Njegove suze i jecaji nakon saznanja da je ostao bez oca sviju su ganule.

Tahirović je prije pet godina ostao bez majke o čemu je otvoreno i emotivno govorio. Činjenica da se nikad nije navikao na to da mu je majka preminula dodatno je otežala vijest o smrti oca. 

Od njega se danas oprostio. Jučer je istakao kako vjeruje da je njegov otac bio ponosan na njega.

Kenana je publika "Zadruge" zavoljela zbog njegove iskrenosti, ali i kulture. Također, mediji pomno prate njegovu vezu s pjevačicom Rialdom Karahasanović, Sarajkom s beogradskom adresom, koja je, također, učesnica "Zadruge". Upravo ona mu je bila najveća podrška u ovim teškim momentima.

Više o temi Kenan Tahirović

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na