PJEVAČ OTVORENO

Đorđe David: Saša Popović je hijena koja je okupila nas ludake

Poslije svega u "Zvezdama Granda" mogu da kažem da je Viki najbolji čovjek na estradi, kazao Đorđe

Saša Popović i Đorđe David. Agencije

Fu. M. / Kurir

6.1.2021

Dolaskom u žiri najpopularnijeg talent šoua „Zvezde Granda“ Đorđe David razočarao je mnoge ljubitelje tvrđeg zvuka, koji su tvrdili da je prodao rokenrol.

Danas priznaje da mu učešče u ovom talent šouu osporavaju samo polumuzičari, ali da ne mari za komentare jer konačno ima priliku da pokaže kako svoje glumačke i pjevačke sposobnosti, tako i da promovira pravi rokenrol, prenosi "Kurir".

- Mislim da je Saša Popović ozbiljna hijena koja nas ludake prepoznaje i pakuje i okuplja i koji tačno, u svakom trenutku zna kako treba i zbog toga je veliki koliko jeste. Popović kao da je dugo godina studirao psihologiju, jer on najbolje može da poveže boje, da procijeni i ljude i situaciju koja se dešava na sceni i odatle sve kreće - rekao je Đorđe o Saši Popoviću za "GrandOnline".

On je prokomentirao i članove žirija najgledanijeg muzičkog projekta.

- Poslije svega u "Zvezdama Granda" mogu da kažem da je Viki najbolji čovjek na estradi kojeg sam upoznao za 56 godina svog života. Da mi je to neko rekao prije 10 godina da ću izjaviti, slatko bi mu se nasmijao u facu. Možda se najbolje slažem sa Marijom i Viki, a Bosanac mi je bio najveća nepoznanica i imao sam gard u početku. Kasnije sam shvatio da on zastrašujuće dobro poznaje muziku, tačnije sve žanrove - rekao je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.