NOVINARKA IMA NOVU LJUBAV

Najljepša Italijanka zavela turskog glumca porijeklom iz Prištine

Dileta i Džan su zaljubljeni i proveli su pet strastvenih dana u velikom hotelu u centru Rima

F. Mustafić

Dileta Leota

Foto: Instagram


Italijanska voditeljica Dileta Leota (Diletta Leotta) je prije samo pet godina bila relativno anonimna i u rodnoj Italiji, no onda su 2016. njene skandalozne fotografije dospjele u javnost, a to joj nije pomrsilo konce, već upravo suprotno - lansiralo ju je u zvijezde.

Ubrzo je dobila poziciju sportske novinarke koja prenosi mečeve serije A, a italijanski ljubitelji fudSPObala potpuno su izgubili glavu za njom.

Zato nije ni čudo što je na Instagramu prati više od 7,3 miliona ljudi, te što je redovno na stranicama žute štampe.

Lijepa 29-godišnjakinja često izaziva puno pompe provokativnim fotkama na kojima pokazuje svoje izvajano tijelo, a s vremena na vrijeme špekulira se i o njenim ljubavnim partnerima.

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci šuškalo se da je zavela oženjenog fudbalera Zlatana Ibrahimovića, a sada se spekulira da je smotala glumca Džana Jamana.

Naime, poznati turski glumac i maneken, za kog tvrde da je "najpoželjniji" na svijetu", a porijeklom  navodno je odsjeo u istom hotelu u Rimu kao i Dileta.

- Dileta i Džan su zaljubljeni i proveli su pet strastvenih dana u velikom hotelu u centru Rima, Razmjenjivali su poljupce i nježnosti, i rodila se nova ljubav - piše i magazin "Chi", koji je objavio i zajedničke paparaco fotografije novopečenog para.

Više o temi Diletta Leotta

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na