NESRETNA EVROPSKA PRINCEZA

Otkriven pravi razlog zašto je Šarlin obrijala svoju glavu

Neimenovani izvori tvrde kako je ova frizura način da princeza Šarlin javnosti da do znanja koliko je nesretna u braku s princom Albertom

Nesretna priinceza Šarlin. Agencije

L. Karahmet - Pujagić

14.1.2021


Da je nesretna u svom braku, princeza Šarlin (Charlene) nikada nije mogla sakriti, a mnogi se još uvijek jasno sjećaju njenog bijega kući u Južnoafričku Republiku uoči vjenčanja s princom Albertom. Nakon što je obrijala lijevu stranu svoje glave i isfurala pravu pankersku frizuru, krenula su i nova nagađanja o problemima u njenom braku.

I dok joj modni znalci "skidaju kapu" i dive na hrabrosti da je odlučila stvoriti novi modni trend, obrijavši svoju kosu i isfuravši pankersku frizuru, oni koji su bolje upućeni u odnose u monegaškoj kneževskoj porodicitvrde kako je ovo način da princeza Šarlin javnosti da do znanja koliko je nesretna u braku s princom Albertom.


Princeza Šarlin. Agencije

Novu frizuru predstavila je nekoliko dana prije početka 2021. godine, a paralelno s tim na adresu njezina supruga, princa Alberta II stigao je i sudski poziv za utvrđivanje očinstva kojeg je zatražila javnosti još uvijek nepoznata 34-godišnja Brazilka koja živi u Italiji.


Prvo ročište trebalo bi se održati već u februaru, a zanimljivo je kako se u sudskim spisima do najsitnijeg detalja opisuje njihov odnos koji je išao toliko daleko da ju je 62-godišnji princ Albert, osim kupovine skupocjenih darova, vodio na svoja službena putovanja te ju je čak upoznao i s Vladimirom Putinom. No, samo mjesec dana nakon početka njihove strastvene veze ona je ostala u drugom stanju te se njihov odnos doslovce preko noći promijenio.


-Šarlin ne želi vjerovati da su tvrdnje o trećem vanbračnom djetetu istinite, ali suočavanje s njima je prava noćna mora. Otkako se udala za Alberta, ovo je njena najgora kriza - otkrili su medijima dobro upućeni izvori iz palače Grimaldi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.