FANOVI RAZOČARANI

Vojaž i Breskvica ozvaničili kraj, neće snimiti zajednički spot

Raskid koji je izazvao veliku pažnju

Vojaž i Breskvica ozvaničili kraj. Arhiv

L. M.

14.1.2021

Raskid Anđele Ignjatović Breskvice i Mihajla Veruovića Vojaža izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama, a sada se oglasio njihov menadžment je otkrio da njih dvoje do daljnjeg neće davati izjave o njihovom odnosu.

- Prije svega želimo da vam se zahvalimo na dosadašnjoj podršci tokom karijere dueta Vojaž i Breskvica. Razumijemo vaše iskazano interesovanje usljed novonastale situacije, pa zbog toga osjećamo potrebu da se oglasimo povodom priča koje su se pojavile posljednjih desetak dana u medijima - poručila je PR služba ovog dueta između ostalog i dodala kako se Vojaž i Breskvica ipak neće sresti da snime zajednički spot.


Vojaž i Breskvica ozvaničili kraj, neće snimiti zajednički spot. Arhiv

- Takođe osjećamo potrebu prije svega da se obratimo brojnoj publici širom regiona koja se svakodnevno interesuje u vezi sa singlom "Beli grad". Želimo ovom prilikom da ih obradujemo da će pjesma ipak biti objavljena sutra u obliku videa sačinjenog od njihovih zajedničkih fotografija, budući da usljed trenutne situacije nije bilo moguće napraviti video spot. Također, želimo unaprijed da se izvinimo svima što Mihajlo i Anđela neće davati izjave medijima, niti se oglašavati ovim povodom na društvenim mrežama i platformama - zaključila je PR služba Vojaža i Breskive.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.