HOĆU, TEBE ĆU

Sretne vijesti za tinejdžere širom regije: Pomirili se Voyage i Breskvica?

Prije toga Voyage je snimku na kojoj na rubu suza preslušava očito novu pjesmu

Breskvica i Voyage. Arhiv

N. Aj. / Index.hr

14.1.2021

Nakon masovnog tugovanja na društvenim mrežama zbog vijesti o navodnom prekidu Voyagea i Breskvice, tinejdžeri u regiji dobili su optimistične vijest, piše Index.hr.

Naime, srbijanski mediji sada pišu o navodnom pomirenju megapopularnog muzičkog para. 

Par je, nakon brisanja svih zajedničkih fotografija s društvenih mreža, na svojim Instagram storijima objavio značajne zajedničke snimke s emotivnim porukama zbog čega su fanovi zaključili da je došlo do pomirenja.

Objava na Instagram storiju. Printscreen

- Ovo je ljubav zbog koje sam pisao, koja me je motivirala. Zbog ljubavi i od ljubavi živim momente zbog kojih ću nastaviti borbu. A zauvijek ću se boriti za ljubav. A vama hvala na podršci i ljubavi koju pružite. Nadam se da će se sve ovo riješiti jednog dana. Volim vas - napisao je Voyage uz snimke s Breskvicom.

Međutim, sada storija nema.

Prije toga Voyage je snimku na kojoj na rubu suza preslušava očito novu pjesmu, piše Index.hr.

- Hoću, tebe ću, nikad nisam htio nju - dio je stihova za koje su fanovi zaključili da su oblik izvinjenja Breskvici.

Podsjećamo, nakon što se pojavila vijest da je par prekinuo, tinejdžeri širom regije preplavili su društvene mreže komentarima žaljenja pa čak i radili Instagram profile za pomirenje para.

Pravim imenima Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović, par je privukao veliku pažnju 2019. godine prvom zajedničkom pjesmom "Vrati me". Nakon toga uslijedilo je još pjesama, a ostvarili su saradnje s još nekim poznatim turbo folk i trap folk zvijezdama u Srbiji.

Njihovoj popularnosti dodatno je pridonijela činjenica da su bili u vezi, a ljetos se pričalo i da su zaručeni, što su oni kasnije porekli, piše Index.hr.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.