REAKCIJA

Glumac Nedim Nezirović o slučaju "Aleksić": Mnogo sam sve ovo doživio lično zato što je u pitanju neko ko meni puno znači

On je bio na klasi sa Ivom Ilinčić

E.I.

Nedim dao podršku Ivi i preko Instagrama

Foto: Instagram


Mladi glumac Nedim Nezirović otkriva koliko ga je pogodila vijest da je njegova koleginica sa klase Iva Ilinčić pretrpjela seksualno zlostavljanje.

Nedim Nezirović je bio na klasi sa Ivom Ilinčić na Fakultetu dramskih umjetnosti ne sluteći kroz šta je njegova koleginica prolazila, pišu srbijanski mediji.

- Ona je jedna od meni najbitnijih osoba u poslu i životu. Iva Ilinčić moja koleginica sa klase je više od koleginice! Mnogo sam sve ovo doživio lično zato što je u pitanju neko ko meni puno znači. I tu je i Milena Radulović i djevojke koje nisu izašle sa imenom i prezimenom, i smatram da je ovo jedan od najvažnijih događaja za sve nas - rekao je glumac i dodao:

- Mislim da su one izašavši tako hrabro sa svojim imenima pred javno mnjenje govoreći o nekim najintimnijim i najtežim stvarima dale hrabrosti da neke druge djevojčice iz Rume, Požarevca...Nekih manjih gradova koji nemaju tu moć i publicitet da prikupe toliko podrške. Šaljem mojim drugaricama puno, puno podrške. Mislim da je ovo što rade mnogo, mnogo važna stvar - zaključuje Nedim.
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na