REAKCIJA

Džim Keri prozvao Melaniju Tramp: Zbogom, najgora prvo damo. Hvala ni na čemu

E.I.

Glumac ismijao na društvenim mrežama Melaniju Tramp

Foto: Twitter


Glumac Džim Keri (Jim Carrey, 59) izazvao je brojne rekcije javnosti nakon što je na Twitteru prozvao bivšu prvu damu SAD-a, Melaniju Tramp (Melania Trump, 50).

Džim je na Twitteru objavio Melanijinu karikaturu i za nju napisao nimalo prijatne riječi, a okarakterisao ju je najgorom prvom damom.

- Zbogom, najgora prva damo. Nadam se da poravnanje može finansirati tvoj plitak život. Hvala ni na čemu - napisao je on uz objavu.

Fotografija je izazvala podjeljene reakcije, neki su ga napali jer smatraju da je objava neukusna, dok su ga pojedini branili.

"Ovo je tako seksistički i nisko", "Sviđao si mi se i mislio sam da inspirišeš ljude", "On je glumac, komičar koji prikazuje muškarce i žene i nasmijava ljude, što znači da niko nije imun na ismijevanje", pisali su u komentarima.

Džim je prije nekoliko mjeseci na otvorenju sezone popularne američke humoristične emisije "Saturday night live" imitirao Džoa Bajdena (Joe Biden, 78) koji je tada bio predsjednički kandidat, a Alek Boldvin imitirao je Donalda Trampa (Trump).

Više o temi Jim Carrey

VRTOGLAVA ZARADA
Najisplativiji film urađen prema videoigri
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na