ESTRADA

Vuk Mob otkrio kako se osjeća nakon "Zadruge", pa ispričao oko čega se svađa sa vjerenicom

Vukadin će uskoro postati tata jedne djevočice, kaže da ga ta vijest čini jako nervoznim.

Uskoro će postati tata. Instagram

A. Zukić

27.1.2021

Reper i bivši učesnik rijalitija Vuk Mob bio je gost u emsiiji "Ekskluzivno". Govorio je o povratku kući nakon "Zadruge", bebi koju će uskoro dobiti, ali i o vjerenici Oliveri Konatar.

- Ja skoro šest godina radim skoro svaki vikend, bila je dogovorena i Amerika. Malo mi je sve ovo dozlogrdilo. Ja sam govorio da mi se nešto desi da ne idem na nastup, da odmorim, a onda je uletila korona, ali mora se nekako raditi - rekao je Vuk. 

Zatim je otkrio kakve su rekacije bile kada je došao kući iz rijalitija.


Kad sam došao nisam ništa vidio, ljubio sam patos, stolove, klavir, stepenice, toliko mi je nedostajala kuća. U rijalitiju krijemo hranu, sokove, tamo je sok luksuz, a sad otvorim frižider i ima sok, ima pivo, niko mi nije uzeo - našalio se reper.

Na kraju će biti kako ona kaže. Instagram

Vukadin će uskoro postati tata jedne djevočice, kaže da ga ta vijest čini jako nervoznim i da još uvijek nije svjestan da će uskoro dobiti nekoga ko će mu značiti najviše na svijetu.

- Malo sam nekad i uplašen, vidim Olju da ide gore-dolje, ja bih napravio ogradu oko nje, da joj donosim hranu, a ona samo da sjedi - rekao je on zatim ispričao kako se upoznao sa Oliverom.

- Mi smo se upoznali četiri mjeseca prije nego što smo ušli u vezu. Mene je ona intervjuisala, svidjela mi se, ja sam uzeo broj i krenulo je dopisivanje - dodao je Vuk.


Ne mogu se dogovoriti

Reper je ispričao da on i Olja imaju mnogo nesuglasica oko imena za bebu, imaju prijedloge ali još uvijek nisu sigurni.

- Htio sam da se zove Stela, Lucija, Lora, Lara, ona hoće Kasija, baš ga forsira, ja ga baš ne dam. Ja sam za to da izvlačimo papirić. Ona kaže, ja ga rađam, ja ću da dam ime. Na kraju će biti kako ona kaže. Drugo ako Bog da da bude muško, ja ću da mu dam ime, želim da mi se sin zove Gospodan, to ime ne postoji, svi su protiv toga - ispričao je Vuk Mob.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.